Kakvo stava sled smurtta li?Ami spored men togava tqloto ti umira,no ne i dushata.Moje bi tq brodi izvestno vreme,do kato ne se prerodi v neshto...Ustanoveno e,che sled kato chovek pochine tqloto mu otslabva s 300-400grama(ne pomnq tochnata cifra)i se smqta,che tochno tolkova teji i negovata dusha...
Dori edin put predi dosta vreme baba mi beshe otishla na vrachka,zashtoto iskashe da razgovarq s edin pochinal rodnina(maika si)i togava i maika mi otide,no dvete ne znaeha edna za druga,che shte hodqt.I togava baba kato vlqzla pri vrachkata i zapochnala da govori s pochinalata si maika,tq i kazala:"Abe snaha ti e mnogo hubava i dobra jena i vsqkakvi neshta ot toq rod....dori sega q vijdam kak sedi i chaka otvun,za da vleze sled teb..."A baba rekla:"Tq si e u nas,ne e vuzmojno da e tuk"i maika i kazala:"Ami izlez navun i shte vidish".Togava maika mi mi razkazva,che baba kato izlqzla gledala kato grumnata i napravo shtqla da poluchi infarkt jenataOsven tova togava maika mi bila bremenna s brat mi,obache vse oshte nikoi ne znael,i na baba maika i rekla:"Nqma da se pritesnqvate za bremennostta,vsichko shte mine normalno i "momchenceto" shte se rodi jivo i zdravo"(a to togava i maika mi oshte ne znaela kakvo dete shte ima).A baba mi za poreden put gledala kato zastrelqna...tq dori i ne znaela,che maika mi e bremenna....Ta taka s tazi istoriq.Taka che za poreden put zatvurjdavam tvurdenieto si,che sled smurtta ima i drug jivot,zashtoto ne moje vsichko da svurshi prosto ei taka!