.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз не съм много вярваща, ама като гледам съфорумците тука съвсем.

Супер фен
    Kakvo stava sled smurtta li?Ami spored men togava tqloto ti umira,no ne i dushata.Moje bi tq brodi izvestno vreme,do kato ne se prerodi v neshto...Ustanoveno e,che sled kato chovek pochine tqloto mu otslabva s 300-400grama(ne pomnq tochnata cifra)i se smqta,che tochno tolkova teji i negovata dusha...
    Dori edin put predi dosta vreme baba mi beshe otishla na vrachka,zashtoto iskashe da razgovarq s edin pochinal rodnina(maika si)i togava i maika mi otide,no dvete ne znaeha edna za druga,che shte hodqt.I togava baba kato vlqzla pri vrachkata i zapochnala da govori s pochinalata si maika,tq i kazala:"Abe snaha ti e mnogo hubava i dobra jena i vsqkakvi neshta ot toq rod....dori sega q vijdam kak sedi i chaka otvun,za da vleze sled teb..."A baba rekla:"Tq si e u nas,ne e vuzmojno da e tuk"i maika i kazala:"Ami izlez navun i shte vidish".Togava maika mi mi razkazva,che baba kato izlqzla gledala kato grumnata i napravo shtqla da poluchi infarkt jenataOsven tova togava maika mi bila bremenna s brat mi,obache vse oshte nikoi ne znael,i na baba maika i rekla:"Nqma da se pritesnqvate za bremennostta,vsichko shte mine normalno i "momchenceto" shte se rodi jivo i zdravo"(a to togava i maika mi oshte ne znaela kakvo dete shte ima).A baba mi za poreden put gledala kato zastrelqna...tq dori i ne znaela,che maika mi e bremenna....Ta taka s tazi istoriq.Taka che za poreden put zatvurjdavam tvurdenieto si,che sled smurtta ima i drug jivot,zashtoto ne moje vsichko da svurshi prosto ei taka!

Важното е какво е ставало преди това.

абе с една дума още смърт

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Нещо интересно- на 8-10 години тялото ни се обновява напълно. Ставаме нови, но не и различни. Помним някои неща по-дълго от 10 години, например. Това значи, че има друг носител на информация, който надживява материалното... Душата? Вероятно. Ако продължим нататък с разсжденията ще стигнем до извода, че ако душата няма да умре, значи не се е и раждала, а е същесвувала и преди, вероятно под друга форма. Най близко до мисълта ми е, че я е имало като част от нещо. Какво? Бог? Вероятно- първопричината, източникът на всичко... Всичко, защото ако Бог не е всичко, значи не Бог- да разсъждаваме като Епикур(той ли го беше казал тва)"Ако Бог води борба срещу злото и не го е надвил, значи не е всемогъщ, следователно не е Бог" Затова отхвърлям християнската представа за Бог като носител на изцяло доброто, положителното. (Богът, създаден от хората, е мъртъв, но Богът, създал хората е все така жив.) Готина е Вал Валериановата теория и даоизъмът. Не че не съм християнка, закъде сме без неоортодоксалното богословие....

Тва ми е мнението

БАААААААААААСИ СХОЛАСТИКАТА

четох кво сте писали и почнах да си мисля ,че ш се преродя
    lqlql

ем вие не можете да си предсавите кво говорите
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fake
    умираш и точка.няма те повече.душата и тялото умират.край, капут.
    tui e..
    a pyk ako vqrvate v prerajdaniq shte kaja 1 : Ako ne pomni6 nishto ot predishniq si jivot ebasi kura..XD nikvo prerajdane ne e, mi nqkav drug oligofren, koito nqma nishto obshto s teb . to4ka

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Винаги като стане въпрос за смърт, изпадам в див ужас....
    Не знам какво става след смъртта, всеки си говори нещо наизуст... Като умрем ще видим

Въпреки че наскоро гледах "Мъртвата булка" - Много яка анимацийка, там умрелите си живяха в долната земя, полу- или изцяло разложени, пиеха и си изухваха много... Аз като умра искам там при веселите скелетчета...

1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на quench
    Не,ще паднеш в ръчичките на Тъмния Господар! Ако не искаш,покай се и ела в Партията! Тук е най-доброто sanctuary срещу зли божества!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от SoulCrewHools
    ем вие не можете да си предсавите кво говорите
    добре, ти като можеш ни обясни...
    не ме разбра.... Аз нямам предвид това което става след смъртта щот секи може да си го представя по различен начин Като казах че не могат да си предсавят имах предвид че не могат да си представят какво е да не съществуваш......да няма нито една частица от теб....просто да те няма
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

vqrvam v onq gore no shte ti saobshtq kakvo stava vednaga sled kato umra... obeshtavam !

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Тялото умира, енергията, душата или както там искате го наричайте остава-запазва се под някаква форма или се преражда, или отива в друго измерение например Рая...знам ли.
    хъхъ..

След като умреш,те заравят в гроба..
    После два-три месеца всички плачат за теб..
    След още 5-6 те позабравят и се сещат,че те е имало някога само по празниците..
    А през тва време,докато лежиш в гроба си,започваш да се разлагаш или пък червеите изяждат плътта ти..
    Тва е.. Нищо интересно..

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Iowa
    След като умреш,те заравят в гроба..
    После два-три месеца всички плачат за теб..
    След още 5-6 те позабравят и се сещат,че те е имало някога само по празниците..
    А през тва време,докато лежиш в гроба си,започваш да се разлагаш или пък червеите изяждат плътта ти..
    Тва е.. Нищо интересно..
    Ти? Какво определяш като себе си?

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами ти така го зададе въпроса никой жив неможе да ти каже какво точно става след смъртта има само предположения , аз се надявам да има рай и в него да съм гадже с Виля Вало ще съм много радостна

Цитирай Първоначално написано от fake
    умираш и точка.няма те повече.душата и тялото умират.край, капут.
    тва е брато

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абе ако има живот след смъртта и душата ти се преражда в ново тяло, дайте да се изпоколиме всичките !

БебЕтатаа мииии

Голям фен
    Относно ~тунела~ - от всички сетива последно умира зрението, и така предсмъртно се получава нещо като тунел, което всъщност не е пътя към рая или на някъде си, а е просто...светло петно, обградено от тъмнина, знак че зрението ти...загива, и после - край.
    Ако някой от вас е изпадал в безсъзнание или кома...да каже какво е чувствал.Нищо, нали?Еми като умреш логично е да е същото-нищо.
    /rossa./

Голям фен
    Енергията ти може и да се запазва под някаква форма, но ти не осъзнаваш това, защото вече си мъртъв.Тази енергия просто се освобождава и може да се прояви под формата на някякво, наречено от нас "паранормално" явление.Може живите да я усетят дори, но ти - не.Защото вече те няма, не осъзнаваш абсолютно нищо.Съзнанието ти е мъртво.
    /rossa./

Голям фен
    И все пак това, което изписах горе са научни обяснения.Не може да се докаже /засега/ че са истина.Може наистина да се прераждаш или нещо от сорта, но никой жив човек не може да го докаже.Това, че някои изпадали в кома хора твърдят, че усещали как духът им се вдигал, излитал и така нататък, не са доказателства, че духът на човек наистина се преражда или пък пребивава на друго място /измерение/, или просто броди сред нас.В крайна сметка, трябва да си живеем наистина както ние искаме, защото не се знае дали ще имаме втори шанс.
    /rossa./

съгласна съм с midian
    обаче има и още нещо което става след смъртта. И то е, че ако човек е погребан (защотот може и кремиран да е) плътта му бавно се разгражда и бива изяждан от червеите
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cute_but_psycho
    съгласна съм с midian
    обаче има и още нещо което става след смъртта. И то е, че ако човек е погребан (защотот може и кремиран да е) плътта му бавно се разгражда и бива изяждан от червеите
    Точно това щях да добавя, чисто биологично просто тялото се разлага.
    /rossa./

не забравяй червейчетата... много са весели
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Човек не умира - просто душата му се освобождава от износеното тяло и се прехвърля в ново.
    Това е!Аз вярвам в това но не и както някой беше казал "аре се изпобесим тогава".Душата учи уроци в различни форми и ако...офф не ми се пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си