- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да се пробвам?
В класа ми има едно момиче, с което доста често си засичаме погледите в часовете. Когато се погледнем вътре в мен нещо ме прогаря, и след 1-2 сек тя ми се усмихва, като разбере, че гледам нея. Пишеме си редовно, говорим си в даскало и мисля, че може да се получи, но..тука идва голямото НОТя беше на купон при братовчедка си и не знам там какво е станало..когато беше вечерта на купона аз бях с голяма компания на механа и после на диско и съответно и тя може да си помисли нещо и да е направила някоя простотия. Като си кликваме, значи че си мислим 1 за друг, обаче аз и кликнах 2-3 пъти един след друг нарочно и тя ми праща смс ' мислиш си за мене а ?
' при което аз и връщам ' почти през цялото време, а ти какво си мислиш за мен ? ' и тя ми отговаря ' колко по хубаво щеше да е да се държиш така с мен в даскало, както и в смс-ите, но понякога имам чувството, че не ме понасяш '. При което аз направо се ядосах, защото единственото, което не правя е да не и говоря на "мила". Също, веднъж и пратих смс (вчера) ' защо толкова често си мисля за теб .. ?
' при което аз очаквам тя да загрее за кво стаа на въпрос, но не..тя ми връща ' ми аз не сам чак толкова грозна
пък и съм печена и е нормално да си мислиш за мен ' е тука вече направо превъртях. Не и отговорих нищо, при което в следващите 3-4 часа последваха 7-8 кликвания от нейна страна през 10-15 мин. Утре сме на даскало..да предприема ли нещо? Искам да се получи сериозна връзка с нея, но ме притеснява това, че е с мн голямо самочувствие..пф
![]()
момичето явно те харесва, въпреки голямото си самочувствие. нека това не те спира да направиш още една крачка към нея. пък и тя има високо самочувствие може би, защото още не сте тръгнали и се опитва да си изгради някаква защитна реакция ако евентуално я отрежештака че давай смело напред и успех
![]()
abe haresva6 li q-DEISTVAI !!! ina4e tazi situaciq 6te i omrazne i posle 6te sajalqva6 4e ne si napravil ni6to po vaprosa.100% sam sigurna 4e momi4eto napravo e ludo po tebe i samo 4aka da poeme6 inicqtivata!!! mi nali si maj kakvo 4aka6?!? tq li da ti predloji da tragnete?!!! 6tom q haresva6 davai ina4e posle 6te sajalqva6 mnogo.a po vaprosa 4e imala golqmo samo4uvstvie, ne e vajno kolko e golqmo a dali e s pokritie!!! AZ TE SAVETVAM DA DEISTVA6!!! USPEH! dano stane rabotata!stiskam palci!![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
nai dobre 1vo pogovorete i otochnete dali iskash ti da si s i tq s teb ili e nai dobre da si ostanete priqteli.. spored men purvo pogovete zashtoto ako tq ne iska da e s teb shte stane kofti sled vsichkite tezi sms-i i prezvanqvaniq kakto i pogledite povreme na chasovete... a ako tq ne iska da e s teb q pitai zashto sa bili vsi4ki tezi neshta ... pishi posle kakvo e stanalo![]()
faNcy
Днеска се прецака деня. След първия час трябваше да ходя на профилактичен преглед с отбора и нямаше друг начин. Не успях даже и да говоря днес с нея, утре най късно като си говорим ще намекнаДано се получи
![]()
абе гледай да се не прецакаш като мене, ми действай (нема да разправям за случките че са доста комични, ама в крайна сметка нищо май не стана...ама аз още си мисля за нея деба, много е гадно да си мислиш за някой и нищо да не правиш, ама нали съм мързелив...)
както и да е, действай щото може да съжаляваш, ама може и да не съжаляваш естествено![]()
DEISTVAI 4e da nePi6i podrobnosti . DEISTVAI
защо да няма смисъл ???? явно да те харесва,просто е твърде горда за да си признае.
Действай!Кажи и че я харесваш и тя те харесва!УСПЕХ!!!!!!
Хахахаха...абе ейМомичето едва ли не на тепсия ти се носи и ти е в кърпа вързана,пък ти сега ще и се дърпаш...!Бива ли такова нещо?Тва за онзи СМС с голямото самочувствие....ами пратила ти го е като някакво оправдание едва ли не...или ...как да ти го кажа-мда,точно така-оправдание за това,че после ти е кликала 7-8 пъти.В смисъл-да ти се даде,ама преди това да ти покаже че пак не ти е в кърпа вързана....незнам дали ме разбираш
Хватката е там,че определено те харесва,но не иска да ти е лесна,понеже...те харесва много!И и пука-в смисъл-иска да не си помислиш че е някоя лесна плячка(кучка),ами да си помислиш,че е свястно момиче,което БИ БЛАГОВОЛИЛО да излезе с теб.Но пак да ти повторя-под тази маска-тя много те харесва!Само че е прекалено горда да си признае...дори на себе си..
Така че се надъхай едно хубаво и продължавай с откритите флиртовеИначе рискуваш да изгуби интерес
Ех и мен да ме харесваше някое хубаво момиче а не само патки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сп0Щи сЕ сЪдИЯТа зАпИсА мИ нОмЕрА и ВиКа диРеКТен чЕрВеН кАрТоН и 2 ГоДиНи УсЛоВнО, МалИИ тоя Ме ВъРнА У пЪрВи кЛаС и мЕнЕ кАтО мИ пАдНа ПеРдЕтО и кАтО Му лЮснАх еДнА гЛаВа и вИкАм КаДе СвИрИш бЕ ТуМБаК ТаКЪв?КаДе ВИдИш ТоЯ фАл бЕ гЮмБе.
Ето това ми трябвашеПървоначално написано от e_l_i_z_a
Утре ще се опитам да оправя нещата, мерси. Ще пиша кво е станало
Пожелайте ми успех
![]()
Spored men tq 4aka da napravi6 1-ta kra4ka i moe mnenie e - samo tova 4aka... Aide uspeh i karai sas zrql akul a ne s detskiq,4e 6e pati6...
Мразя се !!!!!!!!!!
Действай... просто тя те чака да направиш първата крачка. ще се получи, просто е малко по - гордо момичето![]()
Е, днес я викнах да излезем.. тя каза ' довечера тей тей има нещо в едно заведенеи може да отидем ' и аз викам добре. Кликва ми през часовете, гледаше ме, но само до там. Като се прибрах към 2 часа и пратих смс ' реши ли кога ще излизаме ? ' и още не е отговорила. Няма да пришпорвам нещата, важното е че направих първата крачка и сега всичко зависи от нея. След малко отивам на тренировки и ще се прибера към 7, дано е пратила смс, ако не е пратила ще и звънна и ще я питам, ако откаже - откаже, важното е че съм я питал, ако да ..Да се надяваме всичко да се получи, защото усещам, че няма да е поредната безмислена връзка..
Е, хора мерси на всички. Днеска нямала да излиза, защото била уморена, но ме попита за утре дали съм свободен и аз казах, че на даскало шса разберем. Дано се получи вече, щот почвам да ставам нетърпелив ..![]()
Seriozno 4ovek kaji za4uvstvata si i i namekni za neinite ina4e she se precaka6 kato men ako ne shvashtash kakvo imam predvid idi na tema obi4am q a tq mai dori ne me haresva- ot foruma
браво =D> мога само да ти пожелая успех на срещата и после да ни пишеш как е миналои както каза e_l_i_z_a бъди себе си
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
estestveno che smisal ima vinagi shte ima vajnoto e da imash motivaciqta
i da presledvash tova koeto jelaesh do krai :]
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
Е.. днес ни е срещата2рия час отидох при нея и си поговорихме и се разбрахме за довечера. През останалите 4 часа които имахме, доста често ни се срещаха погледите и то за по дълго..
![]()
Mi,az mislq,4e te haresva i ima6 6ansove s neq.Po-dobre probvai i da se provali6,ot kolkoto vuob6te da ne probva6 i da propilee6 i 1% 6ansove.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от PerfectStrang3r
e to4no tazi fraza "po-gordo momi4eto" 6te te razbie .. deistvai ama na vkarvai cqloto si syrce ... nakraq 6te te zaboli mn ... ne q ostavqi da se misli za po vis6a ama ne si pozvolqvai v sy6toto vreme da se pravi6 na po-golqm i na 6ef4e ... dryjte da ste ravni ako se prieme za po-vis6a 6te te pobyrka
Ами действай,няма кой знае какво да губиш,явно и тя има нещо
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
У, ако м исе прави на шефче я отрязвам директно, не мога да търпя някоя да ми се прави на голямата работа..мн ги мразя такива, но до колкото забелязах тя не е такава...ще разкажа кво се случи като се прибера![]()