.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    i kvo stana e lud trugnahte li
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Не се получи..разиграва ме и ме прай на луд. Не мога да търпя такива неща и прекратих всичко снощи. Бях на купон и бях леко пийнал и й го казах директно както си е и тя не ми отговори. Може да съм малко груб, но не мога да търпя някой да ме разиграва, особенно момиче...явно така е било писано Има други рибки

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не се получи..разиграва ме и ме прай на луд. Не мога да търпя такива неща и прекратих всичко снощи. Бях на купон и бях леко пийнал и й го казах директно както си е и тя не ми отговори. Може да съм малко груб, но не мога да търпя някой да ме разиграва, особенно момиче...явно така е било писано Има други рибки
    Ами правилно си постъпил.Не може да знае,че я харесваш и така да те разиграва.Не позволявай на никое момиче така да ти се качва на главата.

Guest
    dobre si napravil =D>

p.s. tva e ebasi reality-live-time showto, s interes prosledih celata tema

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    момичето явно те харесва, въпреки голямото си самочувствие. нека това не те спира да направиш още една крачка към нея. пък и тя има високо самочувствие може би, защото още не сте тръгнали и се опитва да си изгради някаква защитна реакция ако евентуално я отрежеш така че давай смело напред и успех
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си