.

Виж резултатите на анкетата: na kogo mu e po-hubavo v sexa?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • m1j

34 49,28%
  • jena

35 50,72%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

na kogo mu e po-hubavo?

spored vas na kogo mu e po-hubavo v sexa na m1j1t ili na jenata!

-Mamo, mamo, vie s tate kato pravite sex na koi mu e po-hubavo?-popital ivan40.
    -Na mene mame!-otgovorila maika mu.

-Tate, tate, vie s mama kato pravite sex, na koi mu e po-hubavo?-popital i ba6ta si, zainterasovaniq ivan4o.

-Na mene tatkovoto!-otgovoril ubedeno ba6tata.

-Ama mamo, az pitah i tate na kogo mu e po-hubavo, i toi mi otg 4e na nego mu e po-hubavo!-s1ob6tilo ob1rkanoto mom4e na maika si.

-Vij sega mom4eto mi, tebe kato te s1rbi u6enceto, i ti kato go po4e6e6, na kogo mu e po-hubavo-na pr1st4eto, ili na u6enceto?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Interesno0...No az pyk 6to si mislq 4e na nas ni e po=hubavoo..!?
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от SiLeNc3e
    ESTESTVENO! TA NIE SME NADARENI S 3 VIDA ORGAZ1M! m1jete samo mogat da si predstavqt udovolstviqtq koito nie mojem da izpotame...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    никои не може да знае защото не е на мястото на другия пол ... но според мен е различно ..но тря бъде така че всички да са доволни .. въпреки че и аз мисля че е нан ас ни е по хуаво

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Еми аз мисля ,че на жените им е по-хубаво...Поне така съм чувал ,че женския оргазъм е много по-силно изживяване отколкото , мъжкия ...и от тук си правя това заключение...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Жените определено
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Фен
    Град
    out of heaven...
    Jenite, estestveno! Ama vsqko hubavo ne6to izkva pove4e usiliq...
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

HeLkATA
    Guest
    na jenite razbira se

Аааа не е тайна, че жените не винаги изпитват оргазъм по време на секс(1-во), не се знае колко от тези 3 оргазъма ще изпитат(2-ро).

P.S. Абе клиторен, вагинален, и коя е тоя третия

Guest
    Mi na jenite,ama prosto te pove4e se sramuvat zatova da govorqt,dokato mujete sa po-otpusnati i zatova se e suzdala pogre6na prestava...

Град
    софия
    Jenite mnogo jsno,no razbira se ,ako ima koi i s kakvo da im dostavi udovolstvieto.Vse pak se iziskvat usiliq!!!
    Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Може би на жените
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от х
    Цитирай Първоначално написано от SiLeNc3e
    ESTESTVENO! TA NIE SME NADARENI S 3 VIDA ORGAZ1M! m1jete samo mogat da si predstavqt udovolstviqtq koito nie mojem da izpotame...
    .... от нашите патки....

Супер фен
    С леката разлика че истински оргазъм получават 10% от жените - щастливки сте вие еххх .
    2т. системно

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    свинете са най-щастливи в секса. техния оргазъм трае 30мин

...

Много ясно, че на жените ни е по-хубаво, мъжете ръгат, блъскат, пък ние какво? Нищо, накрая можем да кажем и че не ни е харесало.
    SY

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз си мисля,че на мъжете им е по-хубаво.Първо има двойки,които правят секс,защото той обича и той иска.Второ мъжете винаги свършват,а жените само по някога.Трето мъжете не могат без оргазъм преди да са правили секс-то ест се самозадоволяват,по често от жените преди началото на половия си живот.На мен не ми правеше впечатление преди да почна със сексът и не ми липсваше. И четвърто-жените понякога ги боли и се притъркват.При мъжете тези случаи са по-редки!

На жените мноо ясно!Е,стига да са и малко по-опитни и широки и тогава стават бомби!В началото е малко болезнено,но и през това трябва да се мине!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами предполагам на жените,защото могат да свършват повече от един път.Но аз още не съм свършвала и не мога да кажа със сигурност.

I na dvata pola ime hubavo.No na kogo pove4e...neznam. Do kolkoto az znam,nie jenite izpitvame super udovolstvie prez celiq polov akt,dokato za mujete samo orgazmut e naistina mnogo silno izjivqvane.I na jenite im e nai-hubavo pri orgazum,no ne samo.No puk nie imame 3 vida orgazum, kakto pi6e6e v edno drug mnenie tuk.Ama nz...Na men si mi e hubavo.Za drugite neznam.I mislq,4e nikoi ne moje s sigurnost da kaje na koi pove4e.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен
    Град
    SF
    На мъжете може би. Тъй като те винаги свършват а ние не. Ина4е верно е 4е жените изпитваме няколко вида оргазъм оба4е айде ако сте 4естни признайте си коя от вас е изпитвала вагинален такъв през живота си досега? Малко са. Пове4ето изпитват само клиторен...

Робинята на Quench

Guest
    Ima razlika ot orgazum, do orgazum - tva se otnasq i za mujete, i za jenite Vqrno e 4e ne vsi4ki jeni mogat da dostignat do orgazum, no naistina mislq 4e tva e napulno na prihologi4eska osnovna, e razbira se i na opitnostta na partniora Taa ima izsledvaniq to4no za tova pri kogo e po silno udovolstvieto- iz4isleno e 4e pri jenite ( bilo klitoren ili vaginalen) orgazum, udovolstvieto e 3 puti po golqmo!!! I kato pribavim tova 4e za jenite ne e problem da svur6vat po nqkolko puti i 4e ne im trqbva da se buhtqt 30 minuti za 5 sekundno 6tastie...mislq 4e otgovora e qsen Edinstveno moga da zavijdam na svinete, s orgazum 30 minuti xaxa no i taka mi si e dobre :Pp )

мисля,че на жената,защото кой каквото и да рзаправя,мъжа мн повече дундурка жената в леглото,отколкото жената мъжът
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на quench
    Да,така е - знаете как да извъртате нещатата та да и е по-убаво,ей!
    Лисички!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си