.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Тема: Skinarite?

Skinarite?

Iskam da znam kakwo mislite za skinarite. Za mene twa sa nai-golemite izrodi na sweta. We4e tri pyti imam razprawii s tqh bez wsqkakyw osnowatelen powod i totalno zatwyrdiha izgradenoto ot mene mnenie za sebe si.
    What you do that's nothing new
    It's all been said and done
    You can do whatever you want
    If it's what you call fun
    You can hang around with all you pals
    Drink 'til you are beat
    Dirty looks to all you pass
    Walking down the street

fake
    Guest
    абе lioness, от кой град си???щото тва с мешката ми го разказваха точно наскоро...абе я кажи
    ^дам, за съжаление в сравнение с тях съм 20 кила с мокри дрехи...ама като са по един нищо не ми казват, праят се, че не ме познават.а като са повече веднага се обаждат ако мина случайно.бъди сигурен, че с думи толкова много им сера в устенцата, че физическото сране става излишно.
    no hair, no brain

Цитирай Първоначално написано от fake
    абе lioness, от кой град си???щото тва с мешката ми го разказваха точно наскоро...абе я кажи
    ^дам, за съжаление в сравнение с тях съм 20 кила с мокри дрехи...ама като са по един нищо не ми казват, праят се, че не ме познават.а като са повече веднага се обаждат ако мина случайно.бъди сигурен, че с думи толкова много им сера в устенцата, че физическото сране става излишно.
    no hair, no brain
    Ot Vraca sym haha. To i na men ne mi kazwat kato sa po edin, samo me gledat lo6o...Ama posle kat se sberat wsite skinowe bace....Mnogo gadno se polu4awa.
    What you do that's nothing new
    It's all been said and done
    You can do whatever you want
    If it's what you call fun
    You can hang around with all you pals
    Drink 'til you are beat
    Dirty looks to all you pass
    Walking down the street

Супер фен
    Едно време имаше скинари. Сега има само тъпи комплексарчета които като са в група са много силни обаче като са сами и ги фанеш за вратлто дето им е кат карфица и пълни гащите с дриш.
    2т. системно

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Едно време имаше скинари. Сега има само тъпи комплексарчета които като са в група са много силни обаче като са сами и ги фанеш за вратлто дето им е кат карфица и пълни гащите с дриш.
    сефте да съм съгласна с тебе

Супер фен
    То кат се замисля и кат са в група па им зимам парите и им метам чантите на дърветата.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Както казва една фр,наричат се Скинхедс!
    Ше крадна още една нейна реплика "Скинхедс аре секси!"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ехххх тия лоши скинарииииииииии начииииииииииииии

мен пък ме нападнаха антифашистки пънкове и докат разберат, че не съм некфа путка и единия откри закона за гравитацията...
    tztztz ... bre ti si bil golqm poboinik be
    puk az si misleh che samo se pravish na interesen

Guest
    Пукат ви като са много, щото така им е по-забавно, пък и се доказват пред останалите.
    Не си мислете, че като са по 1 пак няма да ви набият, все пак сте жени.
    Супер тъпо е жена да почне да обяснява как щяла да пребие еди си кой... Дори е смешно.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne me kefat osobenno

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth

Re: Skinarite?

Цитирай Първоначално написано от gold lioness
    Iskam da znam kakwo mislite za skinarite. Za mene twa sa nai-golemite izrodi na sweta. We4e tri pyti imam razprawii s tqh bez wsqkakyw osnowatelen powod i totalno zatwyrdiha izgradenoto ot mene mnenie za sebe si.
    дамм, к`во очакваш ти от тези хулигани
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

fake
    Guest
    бе стига обиждахте скинхедс

az pak im se kefa
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    некой тъпанар като нас, дето първо влиза да се гаври със сладките деца, но после се зарибява брате и става мега фен

дааа бе дееееба...
    чувствам се преебан... използван и обруган...
    така е и с коката деба
    алелуя.

Скинарите не са ми от най-приятните хора но познавам такива за нешастие и не общувам много с тях.Общо взето не ги харесвам

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Скинарите не са ми от най-приятните хора но познавам такива за нешастие и не общувам много с тях.Общо взето не ги харесвам
    кхъм кхъм...Скинхедс, не скинари...и може би точно там е проблема...не си ги опознала и не знаеш що за хора са!Както при метълите и пънкарите, така и при скиновете мнението е изградено от изцепките!Но всичко опира до човека-ако е неприятен за теб ок, но да се изказваш така за цяла субкултура...няма да се спрете значи!

Аз познавам един-двама и са много готини хорица!По принцип не мисля лошо за скиновете, симпатични са ми!

Госте, както казах по-горе всичко опира до човека!Тва дет си го постнал е доста...относително твърдение!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Е, да...ама има много такива относителни неща, имам предвит "скиновете са тъпи нацита, дето бият на поразия и т.н." и всякви други бози по адрес на скиновете!Хипарите са си хипари!

Издразни ме повече мнението на госта, но както и да е.Винаги си зависи от гледната точка, не можеш да наложиш на някой своята, но ако можеш да промениш виждането му, защо да не го направиш!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

И аз сам така , но просто не харесвам скинарине не ги харесвам !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    Както казва една фр,наричат се Скинхедс!
    Ше крадна още една нейна реплика "Скинхедс аре секси!"
    yeeeeeeah!tochno taka.seksi sa i imat cel v jivota.tupite punkari nemat cel v jivota.antifatata gi praim na pastyrma,raparite sa bokluci,rastafarite nemat mozuci!kuhi sa kato ne znam i az kfo!a metalite...jicaaaaaaaa....ot jica da umreteeeeeeeeeeee!Skinhead rulzzzz!

Sieg Heil!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не знам колко от вас някой път са контакти с някакъв си скин, но все си мисля че сте малко тука. Или по-скоро говорите срещу тях, защото за тях само можете да говорите (без да действате реално).
    Аз преди една седмица като бях в плд и ми казаха (един с който отивахме на среща) "без самостоятелни акции". В момента в плд ако сте 1-2-3 може да се сбиете само ако на вас ви скочат.

ееееееееееееее фейса го подозирам кфо прави...
    Аз два пъти съм го виждал и все едно и също прави

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Койт кво ще да ми говори,които не е пил водка Ахелой значи нищо не е пил.
    Съгласаен съм. Една информация да пусна...някъде във Сливен има кашончета водка ахелой по 1,5 литра за малко повече от 4 лева (без бандеролец)

когато си някаква и го показваш открито- трябва да можеш и да го отстояваш...

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC

Re: koito iska da mi zeme parite da zapovqda vuv vr

Аз Съм Българче а как очакваш да действа реално момичето за което говори skin head vraca? Аз се сещам само да си вземе патлак и да го тръшне тоя където го види, ама после за съжаление ще трябва да лежи в затвора все едно е убила човек.(Такъв дето с такова охолство говори за бой на момиче, последната ми асоциация е човек.)
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    преди да говорите, че не харесвате някакво мааалко ОБЩЕСТВО, вземете да прочетете малко информация за НЕГО, проучете го, няма да ви навреди ДА е** коне с капаци!
    Що като проучиш нацистите по-симпатични ли ти стават? По-скоро обратното.. Или говориш за скиновете като цяло? Добре.. слагаш вас петимата(или 10 айде) дето не сте нацисти, слагаш отделно 5 SHARP-а(съжалявам ако завишавам бройката) и от другата страна примерно 1000 нациста.. Демек е нормално човек който говори за скин хедс тука да има в предвид нацисти. А аз не познавам човек който да е видял нещо хубаво от нацисти.
    (Тоя дето е отишъл при скин хедс едно време и им е пропагандирал нацизма, и ги е направил ей такива като skin head vraca, заслужава да му се изкопа скапания гроб и да му сереме на костите всяка сутрин....)

Град
    SFC HC
    Много повече от 1000... Баси къде в тая скапана държава се извъдиха толкова българолюбци.

Град
    SFC HC
    Абе май все един дол дренки..

Град
    SFC HC
    Е да ама аз приемам за даденост че левите скинове са прекалено малко.. А ти каза че не всички са нацисти. И аз реших че другите просто са хулигани, някви там футболни фенове дето в свободното си време обичат да се бият.. bouncers, boneheads(не съм наясно в разликата :>)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си