- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skinarite?
Тука са много неориентирани. Всеки скин...ходи по мачове, повечето тръгват по течението от мачове. Виждат батковците дето правят нещо и решават че ще са с тях. Има си много които...са скинове, ама май са си само хулигани. Е пак за плд...там се делят много...футболни хулигани, С18, наци...ама на улицата много няма да ги различиш.Първоначално написано от BornFromPain
Ако взема че позная от първия път какво печеля?Първоначално написано от exploitedteen
Вчера си гледах някъф си...най-обиковен фил "Bad Boys 2" и в началото бяха са среща (или как се води) на 311 и негротата изкочиха измежду белите![]()
аз в най-чалга периода ми ходех със скирнар...незнам как стана постоянно се дразнехме тоест аз го дразнех щото му пеех азис, той пък ме мяташе през рамо и ме мъкнеше като чанта...иначе тия хора не са със сичкия си (повечето, има и свестни)
зимаш парите на баба си,ама не и на скиновете!ти да не да биеш дечица за стотинки.Ела у Враца да видиш Що е скин-мафеа!Първоначално написано от Amayo
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
В интервю с германски скинхедс по телевизионния канал RTL, на въпроса защо си бръснат главите, един от тях отговори: "Нашите идеолози ни учат за петима владетели, управлявали оттатък Дунава с обръснати глави". Редовият германец едва ли е чел Именника, но неговите водачи явно са го чели. И не само Именника...
"От Рона чак до Рейн, той /Атила/ от всички хора е най-славен.
От Елба и до морето няма крал по-силен."
"Песен на нибелунгите", стих 1244
Ти май хич не разбра какво ти се каза (е не лично на теб де).Първоначално написано от BornFromPain
А туй за четенето...бахти селското изказване
Ами не ми допадат особено.
ХАХАХАХА!!
Йее благородните рицари с бомбери и кубинки вместо лъскави брони!!
Тоя дето го е писал т'ва сигурно може да изкара и сериен изнасилвач на малолетни пример за подръжание..
Баш защото обичат България, и защото се борят срещу "чуждоплеменната окупация" ги гонят, арестуват и клеветят хаха :> Те светите борци за свобода на България, ненаправили нищо с което да заслужат това, трябва да носят кръста на общественото мнение съзадено за тях... Ами ако не го потвърждават непрекъснато може и да се разсее ама..
"Тогава се разнасят крясъци: "Вижте ги само! Нацисти, фашисти, хитлеристи!""
Хахахах дааа.. Всички ги псуват, плюят, мачкат а те невинните души си тръгват, произнасят една молитва за бъдещето на България и си лягат..
Абе кой тъпак изобщо може да си мисли, че всички мразят скинхедс заради това че обичат България!? Или може би има някви толкова маловажни причини, (като например боя над момичета, и изобщо всичко де що не е наци) че дори няма нужда да се споменават..
Вживяват се като рицари, а глупостите които правят са покрити със знамето на България и за това им е позволено!
Добре де.Значи тук никой неможе да изкаже мнение без да бъде нападнат от некфи си там и аз не ги познавам.
Как го вмествате т'ва в идеологията си??Първоначално написано от Queen_Victorya
Или тая идеология накрая ще се окаже просто фасада, зад която се крие истинската ви същнст??
Големите родолюбци и пазители на българското, защо не направите нещо по въпроса с превземането на България от скапания европейски съюз!? Или е много по-лесно просто да търсите някой да биете, вместо да напварите нещо смислено!?
Скапаната идеология за която говорите е нищо повече от думи!
evil lady какво имаш в предвид?
bezinteresni sa mi...malko mi e glupavo 4e kogato gi vidq nikoga ne si otvarqt ustaata...
![]()
Още никой българолюбец не ми е отговорил на последния пост...
Давайте де..
Или трудно се връзва хем да живееш като скинхед, хем да живееш като нацист.. И на местата където 2те неща не се връзват тактично пропускате..
Тъпаци.. Щото тоя дето е пробутал нацизма на скинхедс просто е искал да си се бият с анархистите и накрая никой да не може да направи нищо заради другия.. Живейте си и 2те групички като смотани побойници и в крайна сметка пак го духайте, щото нищо не правите и нищо не променяте..
Vicious mindless violence that offers nothing new.
Left wing violence, right wing violence, all seems much the same,
Bully boys out fighting, it's just the same old game.
Boring fucking politics that'll get us all shot,
Left wing, right wing, you can stuff the lot.
!!!
човек тука да не изрази мнение дееба!Кефа се на скинарите и ходя със скинар и квото и да ми кажете нема да се променя!Както вие ги мразите така аз им се кефа невероятно много и не ми дреме кво мислите.Аз казах моето мнение,ама щом ще се заплашваме и псуваме нека бъде така!Никви ядове немате.Айде която иска да идва да ми налата:ше ви вида сите дрисли!
какво лапам си е моя работа.да сънувам Хитлер и се гродея с това,защото вярвам в нещо и имам цел в живота.и никога не бих ходила с пънкар,каквото и да казвате!а "вие",които мразите скиновете каква е вашта цел?да народите безброй деца и да си уредите мизерния живот!да ви умра на целта!
Айде разкажи в какво вярваш и за какво се бориш де.Да видим дали си вденала поне малко от смешната идеология или говориш наузуст..
Ако сега ходеше с пънкар щеше да разправяш как никога няма да тръгнеш с наци.. Някой антифа пънкар побойник направо ше ти допадне идеално на ниските критерии..
Иначе за целите ми можеш спокойно да не си тормозиш главицата с тях, защото ако тръгна да ти обяснявам какво искам да променя, начините, и всичко ще ти дойде в повечко, празноглава ми наци wannabe..
глей са путко малолетна, да не ти припомням едно твое мнение из форума...
ае ма нали си голямата скинарка, кво тогава искаш да се друсаш на негърски пишки?30. С черен/а дама/мъж (негър/ка) бихте ли легнал/а:
дам!това е доста екзотично и би ми харесало
А ако дойда с софийската мафия...Първоначално написано от Queen_Victorya
нали се сещаш че такова село Враца няма да съществува вече на картата. Кво остава за некви чавета дето нанайси феродо.
2т. системно
абе на тия скинхедс последно къв им беше проблема?
пп:докато се борите за разни идеали
няма да ви остане време да си изпиете ракията
ако се сещате за кво говоря : )
Щото само т'ва им дай.. Бой, бой, бой, бой, хейткор, бой, бой, бой... А да и да се тупат у гърдите че са националисти и колко обичат България..
Иначе те пънкарите имат толкова философии че ше кажеш че до един са били философи хаха :> Единственото от цялата работа дето наистина ме кефи е индивидуализма.. другото са малко пресилени и мечтателски работи :> Ама поне звучат яко готино :>
О,какъв индивидуализъм..като всички следват някакво течение от идеи,което им се втълпява до фтръсване,до фанатизъм и те толкова започват да вярват в него,че се опитват да унищожават всеки,който е дръзнал да не се съгласи с него.
Когато се кланиш на някоя идея,когато имаш за идол,няма как да имаш индивидуалност!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз говоря за индивидуалност, ти говориш за уникалност :П
Иначе не се опитват да унищожат всеки който не е съгласен, защото са си го втълпили до фанатизъм.. Пънковете примерно им дреме.. Само им дай това което искат - свобода и никой да не ги пипа и живота е екстра.. Виж скиновете... на тях им дай бой.. Да става бой пък другото е все едно.. Ама защо скиновете стават нацисти?! Ей тва не моа си го обясня..
А все пак индивидуалността за която говоря е т'ва че всеки е сам за себе си.. Няма тоя е длъжен да направи еди кво си, ти си му длъжен.. Единаци демек :> Което е най-правилното щото хората и без т'ва са най-скапаните копелета и ще те изчукат когато имат полза от това..
А и самата идея на анархизма не е нещо на което да се кланяш.. Виж в тоя модерния вариант с социализмите и тия работи вече може.. Ама чистия анархизъм за който са се борили едно време вече не е нещо на което да се кланяш.. Просто борба срещу властта и тва е :>
П.С. айде бе скинхедс.. още никой не ми е отговорил на оня пост с многото въпроси.. до вчера не мое ви спре човек да пишете сега всеки ни-чул ни видял.. Айде задоволете ми любопитството!
П.С2. Накрая ще се окаже че никой не се е замислял за тия работи..
не можете да ги съдите за това че мразят цигани,турци,рапъри,растаф ри и антифата!Все трябва да има с кой да се бият.А който си е патил от тях трябва да си вземе поука:със скин не се ебвай!![]()
Е тая мацка ми разказа играта... Начи нацитата мразят тоя и оня защото видиш ли да има с кого да се бият... Най- сетне да си признае някой... Винаги съм подозирала че е нещо такова...
п.с Ми като искат да се бият да бяха станали боксъори, или да се бият помежду си... Все някой ден ще се избият един друг да не се пречкат наляво- надясно с психясалите си физиономии...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Е че даже в песните им от едно време си се пее за бой :> Като някъв задължителен ритуал :>
Иначе че се бият помежду си тва го мани.. я заради отбори я заради други глупости.. Ама за кво да скачаш на други скинове с кубинки, като можеш да скочиш на малките начадени свлечове и да ги изкъртите... няма логика просто :>
първо това за негрите беше доста старо мнение,при това и глупаво.Целта за която се борим е българия на българите (както се изрази един политик и всички се сещаме за кой говоря).Пример:във Враца има една стара джамия и в момента я оправят.Като туристическа атракция не е лоша,защото джамията е доста стара и си е находка направо.Обаче около джамията почват да се настаняват туркиши и в един момент минаваш и навсякъде ти се приказва на турски.Супер!В училищата ще обучаваме бежанци безплатно и те ще са с по-големи привилегии.Направо страхотно.А статистиките са че през 2010 година процента на циганите ще бъде 80,а на българите-20%.Ние ще фанем ще сбием 1-2 турчоре ама до тук ще стигнем и нищо няма да направим,защото сме малко и има прекалено много хора(като вас ли са де да знам) дето вярват в лайна като "толерантност и търпимост" и всякакви такива щуротии.Или просто си седят,защото са пънкари,рапъри,растафари,а тифата и не искат да се числят към "побойниците скинари" ().В крайна сметка всеки сам избира.И беше глупаво да се пуска подобна тема,защото никой не е седнал да пуска теми за пънкарите или за рапърите.Всеки един представител на тея субкултури би се засегнал и ядосал,ако почнат да го обиждат.Какво занете вие за "нацитата"?нищо не знаете!Тука се разправят секви щуротии че скинарите бият момичета.Искам да питам тая битата:Удариха ли те,мила,и с какво?и един въпрос към твоя приятел:Павел за колко човека го виждате,та казвате,че скинарите нападат само в множествено число?Gold lioness (сигурно го обърках извини ме),породи голяма дискусия с изкривената си историйка.И преди да разказваш случая с мешката първо си припомни подробностите.Знам че мразиш скиновете и сички в тоя форум ги...
ги мразят,обаче ако ще разказваш нещо го разказвай както е било.а що се отнася до случката с приятеля ти дето са го нападнали скиновете и той ги е питал що му налатат когато са много и що му не идват по един-бих могла да ти опиша ситуацията много по-добре от тебе.
И като финал целия пост трябва да кажа само едно:не можете да обвинявате никой и да обиждате никой,защото отстоява целите си и идеалите си.Не съм обидила никой пънкар или никой рапър или антифа.В един пост само написах какво им се случва.Обаче във всеки пост почти до тук срещнах 189463785473749073682893652893 обиди за скиновете ( а де не говорим колко са за мен).Хубаво,обиждайте,но то един ден ще си ви се върне.Това е от мене.Аз продължавам да си уважавам скиновете и да защитавам идеалите,а всички,които не ги разбират-сори за вас хора,много губите.