- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skinarite?
Тоя обу чифт кубинки и почна да скача на секи хилав. Първата крачка към световния анархизъм - втората е хроничен алкохолизъм и след нея всичко е ОК.
2т. системно
По повод отварянето на досиетата на ДС се проведоха ожесточени дебати и изтече много информация за бивши престъпници. Ето една снимка на виден столичен разбойник по известен като експлойтед тийн.
![]()
2т. системно
Само гледай да не се замешаш в бизнеса с интимните буби.
2т. системно
Деба тука вси4ките са некви форумни убийци..Кат толкови дразнят що не се съберете и не си 4укнете една среща за да се разберете?Що като видите некой сам на улицата не отидете да ме плеснете един шамар,нали ги е страх като са сами?
Аре у лево!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ами ако го знам че ми е правил мизерии или че е бил приятели, и съм с някви хора директно му прилагаме скинска тактика "петима скачат в гръб" и готово.. Ама само ей така за кво.. Айде сички да сме баунсъри.. Пък и после нали ще ме намерят.. Т'ва е основния проблем :>
Ми аз не знам от къде сте решили,4е ска4ат само,като са пове4е...Срам ме е да си призная,но преди доста време ядох бой в Северния парк,щото двама приятели решиха,4е можем да набием една куп4ина(5-6 4овека) цигани,която мина наблизо..Така ги набихме,4е след тва ходих на един крак цела седмица..Първоначално написано от BornFromPain
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Скинаритее![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
специално за всички антифа - песен на Landser - Weisse Patrioten
Пънкари,педераси и комунисти стоят в нашите черни списъци в деня Х в нула часа няма да ви спасят ченгетата!
Припев:Ние сме арийски бойци - бели патриоти -
Национал Социалисти - срещу чевените!
2.Марксистите управляват страната ни и интегрират негри и турците, но ние тук ще се вързправим на Изток и на Запад и ще се борим заедно срещу тази чума.Ала и бяла измет можем да видим как си отива от СПИН и дрога на тях им е все едно безразлично на нас обаче НЕ – защото имаме един идеал!
WeisseWut давай в същия дух
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Добре бе,разбрахме за деструктивността на идеите и убежденията ви,но след промяната на "света",след идването на "новия ред",какво ще стане?
за мен са фърлени хора...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
демек?Първоначално написано от pampers
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Достатъчно по темата, каквото имаше се изказа, всичко останало е спам и обиди.