- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволяването
Всички знаем ,че както жените така и мъжете,които по някаква причина са лишени от любовна взаимност,се държат много по достойно,ако маструбират,отколкото ако се сношават в беглопознанство с нелюбим партньор. Жените маструбират по-малко от мъжете защо
И какво по принцип мислите за самозадоволяването
Моето мнение лично е че ,ако ти стане практика то те отдалечава от патньора започваш да чувстваш удволствие,което е подобно на цигарите и винаги можеш да използваш ,когато ти дойде на ум и мисля че малко или много то унищожава най - красивото и най-човечното в сексуалността- съществуването на другия,ухажването както ивзаимната игра на най-нежни чувства и сливането с любимия човек !
![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
miiii mn e typo tva det go napisa. ma mnogo. izleze sqka6 po4ne6 li da masturbira6 zabravq6 za seksa sys partnior/ka. i koi 6te napravi taka mi e mn interesno ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ти по колко пъти го правиш на ден![]()
И колко пъти си го правила до сега![]()
И какво загуби ?![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Po princip ne go pravq 4esto sama , 6toto izpitvam pove4e udovolstvie kogato go pravq s partniora si i mislj ,4e gubj pove4e ako go pravj sama otkolkoto s nego,za6toto udowolstvieto e savsem drugo kogato go pravi6 s lubimiq 4ovek .... daite da ne se zalagvame hora![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
s1glasna s1m ...Първоначално написано от barby9
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
BLagodarq ti MuJIoTo^4e me razbira6!!! Ama te mackite se podkrepqt =D> bravo![]()
Секи ден, някой път и по два пъти.![]()
2т. системно
[quote]Po princip ne go pravq 4esto sama , 6toto izpitvam pove4e udovolstvie kogato go pravq s partniora si i mislj ,4e gubj pove4e ako go pravj sama otkolkoto s nego,za6toto udowolstvieto e savsem drugo kogato go pravi6 s lubimiq 4ovek .... daite da ne se zalagvame hora Shame on youПодкрепям :P
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
e kvo a sam momi4e masturbiram vseki den i kvo ot tva...
moga da si imam palnocenna vrazka s maj i tva po nikakav na4in ne pre4i na seksualnostta mi!!!prosto izpitvam razli4en vid udovolstvie..dori mi pomaga za6toto opoznavam tqloto si z am koe mi haresva i koe ne abe izob6to ne namiram ni6to lo6o i ne znaM ZA6TO POVE4ETO MOMI4ETA GO KRIQT
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Upper post rlz \/
Само ми ела.....
много голема простотия си написала,барбито![]()
След 3-4...5 години пробвай пак![]()
Ami i az mislq 4e ot tvarde 4esto masturbirane zagybva6 trapkata ot sex-a smisal ne e sa6tata.Ne ti dostavq takova udovolstvie i predpo4ita6 sled sex-a da se zadovoli6 sama.Zna4i nedei da se zadovolqva6 pone 3-4 sedmici (nqkak si trea da izdarji6) i sled tva kato vidi6 gajeto i BAMMMMMM i 6te vidi6 kolko 6te ti bade qko (ili pone taka si mislq) Uspeh![]()
tto masturbiraneto si e qko, ama ne moje izob6to da zamesti partniora. to si e prosto potrebnost. osven tova smqtam, 4e pove4eto jeni masturbirat, no prosto ne si go priznavat.
Преди Живеех Срещу Лудницата, Сега Живея Срещу Нас!
Хм.. интерсна гледна точна. Не ми беше хрумвало подобно нещо. Браво!
SY
Тая аффторката е няква луда...![]()
Едва ли не се пристрастяваш към мастурбирането и после сексът ти е тъп. ДАааа бее!![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами аз мастурбирам рядко наистина, но когато го правя е в периоди когато с приятеля ми имаме много интензивен сексуален живот...и това е така защотото тогава мисля за секс и се интересувам от секс. Имам по голямо желание и 1пръстче вечер преди да заспя по никакъв начин не може да измести приятеля ми (не само физически а по скоро психически , тръпката!) Случвало ни се е да не правим секс по 2/3 месеца и тогава и не съм мсилила за секс и не съм мастурбирала..... такаче за мен самозадоволяването не е свързано с липсата на секс, а с периоди наситени със секс.![]()
Мнението ми се припокрива с твоето!Първоначално написано от WindWaker
![]()
Ами аз не съм се задоволявала сама.Просто като го правя не ми е особено приятно.
Сигурно си асексуална!
определено момичетата/жените/ мастурбират мн по-рядко от момчетата/мъжете.Аз лично обаче не съм мн положително настроена спрямо "този вид дейност"А смятам за абсолютно неестествено да мастурбираш,ако имаш приятел/ка,с който/която да правиш секс,да мастурбирашПървоначално написано от barby9
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Сега,имах скрупули дали да пиша - някои от тук присъстващите биха се изказали по неелегантен начин....
Но!
Аз имам приятелка,правим секс поне по 3 пъти в седмицата,но аз си мастурбирам поне по 3-4 пъти на ден. Тя знае и няма нищо против. Ако бяхме заедно по цял ден,щяхме да правим секс сигурно,но пък понякога имам нужда да се потопя в моите тъмни желания сам.
Проблем?
:P
Добре бе пич ти друга работа нямаш ли си.Когато задавам въпрос на гаджето ми дали го прави той казва-на работа съм до 5,докато се върна и хапна е станало 6,после сядам да уча-той е студент задочно до към 8,ако ще излизаме,а ако ли не до към 9-10 и после съм труп лягам и заспивам.И го питам-нямаш ли нужда,а той казва и да имам нямам сили и време да го направя.за това си правим секс и то много рядко-случвало се е и по 5 седмици да сме на сухо(почти де).
И аз съм бил така много пъти. И всъщност доста мъже са така.Първоначално написано от quench
2т. системно