.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    danichka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами аз не съм се задоволявала сама.Просто като го правя не ми е особено приятно.
    koalka mislq 4e v nqkoq druga tema be6e napisa 4e ne si izpitvala oragazum,probvai da se samozadovolqva6 6tom ne si i 6te izpita6 garanciq.S mnogo jeni e taka.
    Po temata az go pravq ne mn 4esto moje bi vednaj v sedmicata i mislq 4e nqma ni6to sramno.A ne mislq 4e bi pre4ilo na sex s partnior.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Нека всеки да посочи населеното си място
    А Аз от своя страна ще му посоча най близкия магазин за огнестрелни оръжия
    Така като чета всички трябва да си теглите сачмата

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: Самозадоволяването

Цитирай Първоначално написано от barby9
    Всички знаем ,че както жените така и мъжете,които по някаква причина са лишени от любовна взаимност,се държат много по достойно,ако маструбират,отколкото ако се сношават в беглопознанство с нелюбим партньор. Жените маструбират по-малко от мъжете защо И какво по принцип мислите за самозадоволяването Моето мнение лично е че ,ако ти стане практика то те отдалечава от патньора започваш да чувстваш удволствие,което е подобно на цигарите и винаги можеш да използваш ,когато ти дойде на ум и мисля че малко или много то унищожава най - красивото и най-човечното в сексуалността- съществуването на другия,ухажването както ивзаимната игра на най-нежни чувства и сливането с любимия човек !
    По-скоро идва проблема, че почваш да гледаш на повечето от срещуположния пол като сексуален обект и комуникацията без престрастия става много трудна поне това пишеше в учебника по Психология, но може и да не е така не се знае...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    абе глупости, отдалечава те... ала-бала
    някои имат мноооого енергия и требва да се отпусне напрежението
    според мен е нормално да се бият чекии, ама не по 5 пъти на ден (вредно е ... за ръката )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си