.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: windows Xp-Linux

Guest

windows Xp-Linux

искам да попитам какъв пакет да си сваля за да може уиндоуса ми да заприлича на Linux. става въпрос за промяна на темата,бутоните,цветовете.. абе сетихте се днао успеете да ми помогнете [-o<

Windows-a никога няма да заприлича на Linux!

Guest
    дам,така е ,ама все пак не говоря за някво пълно копие,а горе-долу ..Сигурен съм че имаше някъв такъв пакет,но му забравих името..КОйто знае да помага,плс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    дам,така е ,ама все пак не говоря за някво пълно копие,а горе-долу ..Сигурен съм че имаше някъв такъв пакет,но му забравих името..КОйто знае да помага,плс
    lindows?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    lindows?
    Линдолс-а е може би повече линукс...поне файловата му система е юникс базирана...+ тва аз съм виждал само лайф дистрибуции на линдолс...не съм се интересувал да видя дали има и други...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Forslor
    Guest

Re: windows Xp-Linux

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    искам да попитам какъв пакет да си сваля за да може уиндоуса ми да заприлича на Linux. става въпрос за промяна на темата,бутоните,цветовете.. абе сетихте се днао успеете да ми помогнете [-o<
    Няма смисъл да натоварваш операционната система с глупости. Като искаш да ти прилича на Linux ,теглиш няколко Live -cd's различни дистрибуций и пробваш коя най ти допада след тва инстал и са спасяваш както можеш.
    Препоръчвам ти UBUNTU .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си