искам да попитам какъв пакет да си сваля за да може уиндоуса ми да заприлича на Linux. става въпрос за промяна на темата,бутоните,цветовете.. абе сетихте се днао успеете да ми помогнете [-o<
дам,така е ,ама все пак не говоря за някво пълно копие,а горе-долу ..Сигурен съм че имаше някъв такъв пакет,но му забравих името..КОйто знае да помага,плс
дам,така е ,ама все пак не говоря за някво пълно копие,а горе-долу ..Сигурен съм че имаше някъв такъв пакет,но му забравих името..КОйто знае да помага,плс
Линдолс-а е може би повече линукс...поне файловата му система е юникс базирана...+ тва аз съм виждал само лайф дистрибуции на линдолс...не съм се интересувал да видя дали има и други...
искам да попитам какъв пакет да си сваля за да може уиндоуса ми да заприлича на Linux. става въпрос за промяна на темата,бутоните,цветовете.. абе сетихте се днао успеете да ми помогнете [-o<
Няма смисъл да натоварваш операционната система с глупости. Като искаш да ти прилича на Linux ,теглиш няколко Live -cd's различни дистрибуций и пробваш коя най ти допада след тва инстал и са спасяваш както можеш.
Препоръчвам ти UBUNTU .