.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Kaji mu tfa koeto kaza na nas tfa koeto chuvstvash ako te obicha dostatychno she te razbere :]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Разбере може би,но прости и повярва... И без това ще го изненадам в петък,не се знае какво ще заваря де (след това което аз направих) ама те - ще опитам. Е дано имам успех и дано потръгне работата,пък докаде ще стигне - божа работа... [-o<
    Мразя се !!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Незнам.........

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e kvo stana we mozuk sq e nedelq ... kvo stana v petuk ?
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Много тапо си постапила
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Згреших! Помогнете ми!

Цитирай Първоначално написано от gre6nata
    Ще го карам на право - ходя с едно момче от година и половина (той ми беше 1-я с който съм правила секс) и мойто "детско" любопитство,така да се каже, ме подтикна да разбера как е да си с друг.Спах с друг.Гаджето ми разбра, а даже и да не беше - щях да му кажа.Все още сме заедно (3 дни...). Той е далече от мен - на около 200 км.Студент е. Помогнете ми - кажете мога ли да си го върна обратно? Дали всичко може да е както преди? А и да кажа само че не беше само пт любопитство.Преди него преживях много тежка връзка (момчето за което си продавах и душата на Дявола ми заби нож в гърба) и незная дали щеше да преживея ако и той ме предаде,затова го предадох аз...
    Помогнете ми! Кажете ми мога ли да си го върна отново?Някой преживял ли го е?
    Оф, абе хора що преди да напрайте някоя голяма глупости не помислите поне малко за последствията,а не после да тичате по форумите и да се оплаквате.Ми едвали ше си го върнеш камоли сичко да е както преди...ти си виновна и не можеш нищо да направиш...най малко да искаш да ти прости.

Guest
    Kakto si po4nala 6e stane6 sled 1-2 godini basi elitnoto kurve...Xaxax i sa kvo qkata rabota zastrahovka ala bala xaxaxa jalka si mi mili4ka ima6 uma na 12 godi6na

Супер фен
    даже и в заглавието си Сгрешила, пише се Сгреших

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си