.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Ebi mu maikata v izdunkata.. to edno e da se izdunish.. a ti napravo si se olql..

Guest

Re: лелее издънка!!!

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    basi idiot4eto si napravo nqmam dumi 6tom si stignal do tam da bie6 momi4e...
    ми извинявай, но и на мен да ми се издрайфа на половия орган и аз бих я наритал
    eee da ne "butal" na vutre..tova si fiziologi4na reakciq-momi4eto ne e vinivno

Guest
    tctctc..izvini se be 4ovek !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    и кат се събуди кво стана?
    Да ,не каза след тва кво се случи..?
    вапроса е добър обаче !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ей истарвахате от лудницата и кат спря хапчетата почна да прайш глупости
    Айде марш в клетката бърдже

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    аз ако бях на мястото на пичката щях да ти резна мизерната пишка шибаняк умри ве
    ама нямаш идея колко ме кефи аватара ти!!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ходи се заколи, кво може да напраиш! Бахти и копеленцето смотано. Тя кво е била виновна 4е си и го завирал до сливиците ве нещастен педал такъв?!!! МРИ!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Спааам \/

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Тц тц...абе дете.Аз ако бях щеше да ме е срам изобщо да я пусна тази тема!! Ми не виждам особенно да ти пука за нея.Само от изразите ти "и й набих 1 бич"...ми е ясно колко значи за тебе тя и какъв "мъж" си всъщност.Тя да не е животно извинявай?! Искаш съвет какво да направиш.... ?

1. Без значение секс ли е или само орална любов...мисли и за НЕЯ, не само за себе си (как ще й го вкараш до сливиците бе келеш?!?!).Знаел си че е пила....и че може да й стане кофти.Не мисли за собствения си кеф който евентуално би изпитал като и го "наблъскаш" (извинявам се за израза) целия.Пази момичето малко!

2. Опитай се да се въздържаш от подобни селски и груби прояви!? Не те прави голям мъж (какъвто и не си) това че си я ударил!

3. Извини се на момичето защото и на нея няма да и е особено приятно от случилото се! И мисля, че наистина дължиш извинение.

4. Спри да гледаш на момичетата като на животни и да смяташ, че са ти длъжни с нещо.Защото НЕ СА!!!

5. Може да си оправиш малко начина на изказване! "аз и го бутнах малко по навътре и тя ми са издрайфа на хуя и са ядосах и и набих 1 бич" - това неможа ли да го кажеш по друг начин?? Не се дръж като див селянин който си мисли. че света се върти около него и всички "жени" са му длъжни

Съжалявам за дългия си пост. На кратко.. : Отиди да й се извиниш на момичето....но не с подобно поведение!!!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Profesor Dre
    Guest

Nameri si druga

Osven ako ne pravi naistina mnogo dobri svirki. Togava i kaji 4e mn sajalqva6, 4e nikoga nqma da se povpori i 4e iska6 prosto da si ostanete priqteli dori i da ne ti pravi svirki. Na drugiq den pak q napii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си