- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лелее издънка!!!
eee da ne "butal" na vutre..tova si fiziologi4na reakciq-momi4eto ne e vinivnoПървоначално написано от skate_warrior
tctctc..izvini se be 4ovek !![]()
вапроса е добър обаче !!Първоначално написано от Jenninka
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ей истарвахате от лудницата и кат спря хапчетата почна да прайш глупости
Айде марш в клетката бърдже![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
ама нямаш идея колко ме кефи аватара ти!!!Първоначално написано от TeroglisT4o
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от SINDEL
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Спааам\
/
Тц тц...абе дете.Аз ако бях щеше да ме е срам изобщо да я пусна тази тема!! Ми не виждам особенно да ти пука за нея.Само от изразите ти "и й набих 1 бич"...ми е ясно колко значи за тебе тя и какъв "мъж" си всъщност.Тя да не е животно извинявай?! Искаш съвет какво да направиш.... ?![]()
1. Без значение секс ли е или само орална любов...мисли и за НЕЯ, не само за себе си (как ще й го вкараш до сливиците бе келеш?!?!).Знаел си че е пила....и че може да й стане кофти.Не мисли за собствения си кеф който евентуално би изпитал като и го "наблъскаш" (извинявам се за израза) целия.Пази момичето малко!
2. Опитай се да се въздържаш от подобни селски и груби прояви!? Не те прави голям мъж (какъвто и не си) това че си я ударил!
3. Извини се на момичето защото и на нея няма да и е особено приятно от случилото се! И мисля, че наистина дължиш извинение.
4. Спри да гледаш на момичетата като на животни и да смяташ, че са ти длъжни с нещо.Защото НЕ СА!!!
5. Може да си оправиш малко начина на изказване! "аз и го бутнах малко по навътре и тя ми са издрайфа на хуя и са ядосах и и набих 1 бич" - това неможа ли да го кажеш по друг начин?? Не се дръж като див селянин който си мисли. че света се върти около него и всички "жени" са му длъжни
Съжалявам за дългия си пост. На кратко.. : Отиди да й се извиниш на момичето....но не с подобно поведение!!!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Osven ako ne pravi naistina mnogo dobri svirki. Togava i kaji 4e mn sajalqva6, 4e nikoga nqma da se povpori i 4e iska6 prosto da si ostanete priqteli dori i da ne ti pravi svirki. Na drugiq den pak q napii![]()