- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лелее издънка!!!
въййййй хора помагайте!значи аз съм десети клас и преди време са запознах с една деветокласничка и излизахме малко и след време и предложих да ми прай свирчоци и тя са сагласи,ама нещо бяхме пили малко и от повечето алкохол и стана лошо и аз и го бутнах малко по навътре и тя ми са издрайфа на хуя и са ядосах и и набих 1 бич.ся ми са сърди,ко да прая
samonakaji se![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Веселяк....![]()
Само ми ела.....
хахаха няма прошка за такива като теб![]()
![]()
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
napravo...Първоначално написано от zipo
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
аз ако бях на мястото на пичката щях да ти резна мизерната пишка шибаняк умри ве![]()
кажи и 'кажи баба тенк ю'![]()
lele,ti si ubivane be 4ovekkkk..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az lichno ti predlagam,kato za na4alo da ne piesh tolkova mn,kogato pravish sex ili kakvoto i da bilo.Sled tova hvani,ta i se izvini-sigurno i e mn kofti..-da jivee liubovta..
Дамз и аз така мисляПървоначално написано от The`G_i_r_l
![]()
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Хора всякакви...![]()
SY
Da be 6eguval se e...Prostak,izvini se na momi4eto!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ходи се заколи, кво може да напраиш! Бахти и копеленцето смотано. Тя кво е била виновна 4е си и го завирал до сливиците ве нещастен педал такъв?!!! МРИ!![]()
![]()
Робинята на Quench
v sluchaq vinovniqt si titrqnva da i se izvinish i drugiq put q ostavi samo tq da deistva kakto si znae..ae yspeh
и кат се събуди кво стана?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
tctcctctctct bez dumi ostanah!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
И аз ....![]()
фъРлЯй се от 8мия етаж..![]()
Първоначално написано от SINDEL
![]()
To4no
Да ,не каза след тва кво се случи..?Първоначално написано от olive_oil
ми извинявай, но и на мен да ми се издрайфа на половия орган и аз бих я нариталПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ti ne si v red!!!![]()