- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хора моля помогнете!!!!
Значи преди 2 дена првихме секс с жена ми и кво се случи. Понеже ходиме от 2 месеца и се ебеме вече без презерватив(а и аз и бях първия). Свърших в нея, много се паникйосък грабнах кухненският нож и я заклах. (Така няма да роди никога). Сложих трупът в гардероба ама вече започва да се разлага и започва да мирише я кажете къде да го закопая ? МНого съм уплашен дано не ме хваннат ушевите
Имах същия проблем ама постъпих умно.... направих я на буркани и не се размириса....![]()
Само ми ела.....
Abe tuka nqkoi ima nujda ot specializirana pomo6t![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
xax![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
veselo vi e a ahha v 1 4asa si se setil za ymno ne6to pone ima kat teb takiva da razsmivat drygite 4e nz kfo 6te6e se pravi prodaljavai smao taka ako izmisli6 drygo pi6i
nqkoi hora syvsem iztypqha ve4e...
Преди Живеех Срещу Лудницата, Сега Живея Срещу Нас!
Довечера чакаме епизод 2![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Това беше много оригинално, аз предлагам да я наготвиш преди съвсем да се е развалила... сега и без това има едни книжки на Иван Звездев с рецепти, купи си ги, може и да си харесаш някоя рецепта...
SY
Ако аз имам същия пробелм (защото за мен ще е проблем) съм си харесал едно място в България. Естествено няма да го кажа, но там знам че просто никой не ходи, защото се охраняваГоре долу знам и къде са капаните за да не влеза в някой от тях
![]()
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love