.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как мислите

Вярвате ли ми ,че съм бягала от даскало за по цял ден и никой не е забелязал ,аз си мислех че накрая на годината ще ми кажат че ще имам 7 отсъствия ,а нямах нито едно.
    ЯКО ,а вие правили ли сте го тоя номер.
    miscellaneous_370.gif

Мега фен
    Град
    София
    Верно си е яко това. Аз по едно време не влизах хич в информатика и физическо, ама класната ми извиняваше всичко.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не знаех, че да те няма в даскало и на никого да не му пука и да не забелязва е яко ... т.е така един вид ми се хвалиш, че си безлична Поне за мен е така
    Да, бягала съм за цели дни, но си имах отсъствия(моето отсъствие бива забелязано ), извиних си ги и нямах проблеми
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    SF
    А стига с тея тъпи теми бе моми4е! И кво са, къде те сърбеше 4е трябваше да пълниш форума с теми за некви отсъствия и простотии?! Кат те гледам нямаш нужда от помощ ми имаш прекалено мноо свободно време. Ходи си намери работа да не висиш се по форумите без нужда

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Доколкот разбирам си бягала последните дни на годината то тогава е нормално да не ти пишат и аз последните дни на даскалото не се мяркам в даскало(но само тогава щот и моето отсъствие бива забелязано).
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Не беше в края на годината
    miscellaneous_370.gif

Аз по физическо не влизам.При мен обаче госпожата не ме иска,но иначе често ми се е случвало:боледувам и като само една учителка ми еписала отсъствие ми казват ,че съм бягала.Някои въобще не забелязват.

Фен
    Град
    София - селското царство
    Mi bqgah ot daskalo ama razbraha

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не знаех, че да те няма в даскало и на никого да не му пука и да не забелязва е яко ... т.е така един вид ми се хвалиш, че си безлична Поне за мен е така
    Съгласна съм! Мен като ме няма дори и за 1 час ми звънят да разберат какво става (ако не съм предопредила никой, че ще си ходя или че въобще няма да идвам). :P

Иначе по темата - да, случвало ми се е не да нямам отсъствия, а просто класната да ги замазва. Тая година обаче нещо не минава номера с класната... Както и да е - аз си ги извинявам отсъствията, когато се наложи, така че нямам никакви проблеми.

И на мен ми се е случвало да не ми напишат отсъствия за цял ден

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Tova e super qko.. az ne sam go pravila toq nomer,no imam edno bqgane,koeto edva li shte zabravq nqkoga!

ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Emi qko e ama az ako otsastvam vednaga 6e zabelejat
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Голям фен
    Проблема на бягащия си е негов личен.Като не си в час после трудно наваксваш.На кой, ако не на теб да ти пука, че пропускаш уроци Учителите защо да ги е грижа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си