- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как мислите
Не пазя диета ,но ям само по 2-3 хапки и вече нямам апетит мама каза ,че това въобще не е хубаво.
Вие какво мислите..
miscellaneous_370.gif
6to da ne e hubavo? mnogo sie dobre daje. ozna4ava 4e si s mnogo dobro fizi4esko i nai-ve4e psihi4esko zdrave.
Преди Живеех Срещу Лудницата, Сега Живея Срещу Нас!
ami nai dobre da otidesh na lekar....trqbva da razberesh kakva e prichinata za zagubata na apetita ti![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Ми ако не ядеш щот просто не ти се яде, а не щото се пазиш да не дебелееш, на4и си4ко е ок. Плюс тва сега със смяната на времето организмът се пообърква и като нищо липсата на апетит да е от това
![]()
Робинята на Quench
еми ако първо си яла по 2-3 хапки на ден и после ти се е изгубил апетита .. нормално ,той организма
ти свиква без храна и после не само, че няма да ти се яде, но
каквото хапнеш ,ще го повръщаш ..
може да стигнеш до анорексия зависи ..
пък ако просто нямаш апетит и ядеш по малко , това се случва понякога
и липсата на апетит може да има много причини
но поне както си написала ти, аз го разбирам като първото![]()
LovE s0mEb0dY {P}
Почти всички родители са така. Притесняват се.
Карат те да се тъпчиш. За това и сега съм като кит...
Нямаш апетит.. Не яж. Не може да се тъпчиш я.
Все пак похапваш... не е без хич.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от SINDEL
Напротив.
Със смяната от лято... зима.. (както всички виждаме есента ни се губи вече, като сезон) организма иска колкото се може повече храна. И аз това щях да напиша в поста си, но също така знам, че хората започват да ядът доста преди зимата пък и по-време на нея.
Обикновенно липсата на апетит се забелязва преди лятото.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
според мен това е нещо временно...и на мен ми се е случвало само че обратнотода се тъпча като ненормална хаха
ами минава след време.ако не мине до няколко дена отиди на лекар но не мисля че ще се наложи.
П.П.:Една моя фр сега е 8 клас и я помня още от 1 клас че никога нищо не ядеше и сега пак-просто няма апетит.Ама си е напълно здрава и няма проблеми
на мен от месеци не ми се яде
miscellaneous_370.gif
Познато.И при мене така.Даже съм сваляла по 3 кг на седмица или дори за 3-4 дни.Яж дори и малко,но по често.Така ще си сита и няма да пълнееш.Определено не се тъпчи с вафлички и такива глупости.![]()
Да ве... виждали сме те колко по "2-3" ядеш..!!! От тея 2-3 хапки вече си напрайла и корем, и гъз!!!Първоначално написано от baby girl
___to Be Continued___