Цитирай Първоначално написано от Анонимко
не това с колата не е ебавка, просто работих в чужбина известно време и си купих кола. мисля че не е проблем да си хвана някоя за която парите са всичко, но за момичето за което става дума те не са от такова значение , а и аз не искам никоя друга- вече почти половин година, може би и повече нямам приятелка, но не съм и изпитвал желание да си търся...

иначе сме си в добри отношения, пием кафе от време на време, но като приятели, за съжаление. но ми се струва че има някакъв пламък в очите и който ме кара да си мисля че може да излезе нещо между нас... ама не знам дали да давам направо или не, защото ще ми е много гадно ако ми откаже да бъдем нещо повече от приятели (както казах тя има приятел, който май е сериозен защото е с него от доста време

Гледай сега в такъв случай хората са казали: "Ако рискуваш може да победиш,може би не.Но ако не рискуваш ще изгубиш задължително".Представи си да си мине времето и вече да ви раздели животът и ти цял живот да се изяждаш от яд че не си пробал и не си разбрал какво е щяло да стане ако беше рискувал?Щом виждаш "пламък в очите и" не разбирам какво още чакаш??????Вярно че ако те отреже може да си развалите и приятелството но пък иначе ще си останеш само с него!!!