Първоначално написано от
Анонимко
така да питам и аз. значи ситуацията е следната: има едно наистина много специално момиче в което наистина съм влюбен, досега съм имал приятелки с които сме били в сериозни отношения (но не съм ги обичал, а по-скоро имах нужда все пак от жена), а това момиче за което говоря само сме си говорили , или сме се бъзикали ей така, но съм страшно влюбен в нея от около година. но винаги се получаваше така че или тя има приятел, или аз имам приятелка и не ставаше работата (въпреки че усещам че и тя ме харесваше). както и да е, ама вече когато бях решен да действам стана друго - хоп и трябваше да замина за чужбина, и всичко се провали
та сега мисля че требва да направя нещо, ама не знам точно какво, защото ме е страх да не ми откаже, плюс това и в момента си има гадже (просто никога не съм виждал по-красиво и готино момиче от нея, и всеки път като я видя изпитвам нещо много странно, но в същото време много хубаво)
и сега си мисля че не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола по стечение на обстоятелствата
вероятно няма с кво да ми помогнете ама да си кажа...