Момичетата се фанаха за колата ама да не казвам че са на по 15-16 години и няма да ми откажат 1 кафе ако видят че имам ферари или ламборджини а не обикновенните коли които виждате а да не говорим за последни модели бмв-та и мерцедеси

Недейте тей щото не ви е опряло до гъзята и не знаете как е. Неможете да предсказвате.

Пример: спира със някое червено ферари оня главния актиор от сериала Жената в огледалото. Маркос мути дет се казва там и спре със ферарито и ти каже мн си красива искаш ли да отидем някаде да пием кафе.

Вие какво ще кажете е момиченца аа НЕ благодаря не ти искам колата и ти си грозен..... аз не съм материална.
Или ще му предложите да ходите пеша ?
И мисля че няма хора които не мечтаят за ферари било то да видят да се качат да се возят или да го имат

Вие щот не сте материални за туй кат ви предложат да се возите не отказвате ам се качвате у колите на гаджетата си и мятате едни погледи се едно сте..... у последните модели на спортните коли аре аре...

Колкото до афтора я кажи каква е колата дано не е БМВ че ще си дам бъбрека за нея