- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя, наистина съм влюбен
Момичетата се фанаха за колата ама да не казвам че са на по 15-16 години и няма да ми откажат 1 кафе ако видят че имам ферари или ламборджини а не обикновенните коли които виждате а да не говорим за последни модели бмв-та и мерцедеси![]()
Недейте тей щото не ви е опряло до гъзята и не знаете как е. Неможете да предсказвате.
Пример: спира със някое червено ферари оня главния актиор от сериала Жената в огледалото. Маркос мути дет се казва там и спре със ферарито и ти каже мн си красива искаш ли да отидем някаде да пием кафе.
Вие какво ще кажете е момиченца аа НЕ благодаря не ти искам колата и ти си грозен..... аз не съм материална.
Или ще му предложите да ходите пеша ?
И мисля че няма хора които не мечтаят за ферари било то да видят да се качат да се возят или да го имат![]()
Вие щот не сте материални за туй кат ви предложат да се возите не отказвате ам се качвате у колите на гаджетата си и мятате едни погледи се едно сте..... у последните модели на спортните коли аре аре...
Колкото до афтора я кажи каква е колатадано не е БМВ че ще си дам бъбрека за нея
![]()