am..zna4i..ima edno mom4e...koeto haresvam ot 4 godini..i..hodihme..do skoro (7 meseca)..oba4e..ne6tata mnogo se poobyrkaha..!na 14 fevruari (denq na vlubenite..)toi se napi i se celuva s edna moq fr..na konkurs za nai dylga celuvka..sled kato razbrah..skasah s nego..i posle toi mi se mole6e da se saberem..i az prieh..no bqh re6ena da mu otmystq po nqkakav na4in..i stana tova koeto si bqh naumila..spah s edno mom4e..no nikoi ni6to ne znae6e..pone samo az i toi znaehme..az bqh udovletvorena 4e sam mu otmystila makar 4e ne be6e po sa6tiq na4in po koito trqabva6e..sled tova prodaljihme da si hodim vse edno ni6tu ne e stanalo..(razbira se toi ne znae6e za drugoto mom4e..). hodihme dalgo..i kogato az zaminah na more..toi mi pisa sms..v koito pi6e6e 4e e razbral..za...vaprosnoto..mom4e..s.koeto sam mu otmystila..skasahme...posle pak se sabrahme za okolo sedmica..No..nakraq az razbrah 4e i toi e spal s druga..tova na men ne mi pre4i oba4e za6toto az super mnogo si go obi4kam..i iskam...pak da se saberem..toi se darji lo6o..s men..no petak i sabota..kato se sabirame nqkade da piim..toi se idva i me celuva..i t.n. kazva 4e ve4e nqama 4ustva kam men..ama..se drazni..kogato..az sam si govorq..ili ako nqkoi me zaka4a..spah s nego nqkolko pyti sled kato skasahme..ama..ni6tu ne se promeni..zna4i..problema..mi e ..4e..toi me obyrkva..mnogo..a.s nego ne moje da se govori..6oto...toi se si izmilsq..nqkafi..opravdaniq..edna..ve44er..pyrvo.. me obidi..posle doide da mi se izvini..posle..pyk..mi kaza 4e ne iska da imam 4ustva..kam nego..i nakraq..kato otivahme na diskoteka..me..drypna..i trygna da me celuva..a.az mu kazah da prestane..!otg..mu be6e..otkade znae6 4e o6te ne te obi4am!a pak ot druga strana prez denq se darji ujasno s men..a i nai vajnoto ima golqmo samo4ustvie..pls..pomognete mi i mi kajete..dali imam 6ans da se saberem..kakfo trqabda da napravq..i...ima li 4utva kam men