.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: pritesnena sum

Guest

pritesnena sum

zdraveite molq vi za seriozni mneniq mn sam pritesnena a ne znam dali ia pri4ina tozi mesec s priqtelq mi sme pravili sex nqkolko pati i vinagi S PREZERVATIV i vupreki tova toi pak ne e svar6val v men no ve4e minavat 40 dni sled na4aloto na minalata mi menstruaciq i se pritesnqvam mn za6to mi zakasnqva molq vi kajete mi ima li nqkakva veroqtnost izob6to da e stanalo ne6to trqbva li da se pritesnqvam
    molqvi i bez podigravki!

mi na nqkoi momi4eta tezi meseci(pri smqnata na klimata) se otrazqvat i na menstruaciqta.su6to taka ponqkoga se slu4va i da te presko4i nqkoi drug mesec no za nai-sigurno si napravi edno test4e.

Голям фен
    Град
    Бургас
    nqma ot kakvo da se pritesnqvash 100 pr ne si bremenna prosto ti zakasnqva na men mi se e slu4valo mn mn pati ) moje da e ot nastinka , stres i mn dr ne6ta

Мега фен
    Град
    SF
    Нищо ти няма. От смяната на времето и от нерви ти закъснява. Гаранция

Робинята на Quench

Guest
    predi dosta vreme mi se be6e sl da mi zakusnee no togava ne vodih polov jivot a sega napravo otka4am moje bi e paranoq no vse pak se dopitvam do vas za6toto vqrvam 4e ima i kompetentni i usloujlivi hira tuk 4akam mneniq blagodarq vi

stef...
    Guest
    Направи си тест за бременност, най-лесно е и решава проблема ти за минути?

Цитирай Първоначално написано от stef...
    Направи си тест за бременност, най-лесно е и решава проблема ти за минути?
    Точно така. 3лв струва.
    Сигурно ти няма нищо.. понеже.. времето такова нали знаеш? Сезони - Мезони. =)

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    спокойно и на мен не ми идва,тва е от времето ! но за всеки случай си направи тест !
    I am a violet butterfly !

Guest
    ne se trevoji,mila,moje ot mn neshta da ti zakysnqva-stres,vreme,dieta-ot vsi4ko...kakto go opisvash,vodish bezopasen polov jivot-nqmash mqsto za pritesneniq.Tova,4e se pritesnqvash,dopylnitelno uslojnqva neshtata i vliqe na zakysnenieto ti...syvetrvam te-kupi si test,napravi go rano sutrin s prvata urina,za da se uverish i uspokoish,4e ne si bremenna-to "drugoto" samo shte si doide Pojelavam ti uspej i spokoino

Guest
    ne se trevoji,mila,moje ot mn neshta da ti zakysnqva-stres,vreme,dieta-ot vsi4ko...kakto go opisvash,vodish bezopasen polov jivot-nqmash mqsto za pritesneniq.Tova,4e se pritesnqvash,dopylnitelno uslojnqva neshtata i vliqe na zakysnenieto ti...syvetrvam te-kupi si test,napravi go rano sutrin s prvata urina,za da se uverish i uspokoish,4e ne si bremenna-to "drugoto" samo shte si doide Pojelavam ti uspej i spokoino

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    i na men mi zaksunq tozi mesec,smqtam 4e e ot klimata!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Оно и на мене закъснева вече 18 години па не знам! Некъв плубуем да има?

Голям фен
    Град
    sf
    moje da e hormonalen problem,ne izburzvai sus zaklu4eniqta,posuvetvai se sus speciqlist!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az bih iskala da go napravq i da se uspokoq no sam na 16 nz dali nqma da imam problem v aptekata...aptekarkata?a ako re6a vse pak da vzema togava kakuv kakva marka?????????

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Добре си !!!

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    И аз имам същия проблем, вече много време ми закъснява, а пък и ние с приятеля ми не от 1-2 месеца не сме го правили нито веднъж с предпазни средства (каквито и да било) но не е свършвал в мене и много ми закъснява, вчера си направих тест и не съм бременна...На една приятелка от претиснения да не е бременна я бее прескочило 3 поредни месеца...така че спокойно, може да е от притеснение от смяна на климата...от всичко

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е на 16 си-нормално е да не ти е редовен.Гаджето да ти купи тест като се притесняваш!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    И аз имам същия проблем, вече много време ми закъснява, а пък и ние с приятеля ми не от 1-2 месеца не сме го правили нито веднъж с предпазни средства (каквито и да било) но не е свършвал в мене и много ми закъснява, вчера си направих тест и не съм бременна...На една приятелка от претиснения да не е бременна я бее прескочило 3 поредни месеца...така че спокойно, може да е от притеснение от смяна на климата...от всичко
    Този метод за контрацепция е доста рискован.Все пак ако не го извади навреме? понякога и 1 секунда е от важност!

Guest
    Добре, че на нас мъжете няма какво да ни тече (освен мозък, защото прелива), защото щяхме да се видим в зор.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Този метод за контрацепция е доста рискован.Все пак ако не го извади навреме? понякога и 1 секунда е от важност!
    Напълно подкрепям. Супер голям риск поемате така. Аз съм против такъв секс "на доверие" но в крайна сметка си решавате сами. Дано оба4е някой ден да не съжаляваш за тва си решение

Робинята на Quench

Супер фен
    честито, кога ще почерпиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си