- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промяна?
Наистина ли, когато някой се влюби, се променя коренно?И поведението и всичко? Моля ви, кажете ми дали е така, защото вече се притеснявам от това, защото май съм влюбена и напоследък много съм се променила.......
mi kogato az se vlubvam otna4alo vinagi sam mnogo veselavinagi sam v nastroenie...ina4e ne zabelqzvam koi znae kakva promqna
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми аз по принцип съм идиот,а като се влюбя ставам наистина много зле(в лошия смисъл).Тотална загуба на връзка с ЦНС!
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Mda promenqme se kato sme vlubeni postoqnno sme nqkade v nebesata i praim vsi4ko koeto za da se haresame na 4oveka v koito sme vlubeni zapochvame da sme po nabludatelni stavame super revnivi kogato imame problem s choveka v koito sme vlubeni nikoi ne moje da govori s nas i t.n ima oshte mn promeni koito nastypvat v nas :]]
Определено ДА! Всичко се променя - начин на мислене, поведение, каквото се сетиш... и определено когато един човек е влюбен адски много му личи именно защото е различен![]()
МмммХм.. Аз ставам по-разсеяна и от обикновенното, което вече е страшно![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Променяш си и мислиш само как да угодиш и да направиш щастлив чоека до теб. За мен това е много положителна промяна![]()
Според мен се променяш,да.Ами аз се промених от гледна точка на държанието си,повече внимавам какво говоря,искам да направя човека до мен щастлив,да му дам цялата си нежност.Искам да съм само с него,което при едно харесване не се променеят толкова неща.Определено към добро.![]()
според мен се променя не толкова външното ни поведение, колкото възгледа ни за живота. влюбени, ние откриваме щастието и смисъла на живота. разбираме кое е нещото за което си заслужава да живеем и кое е нещото за което си заслужава да умрем, поемаме някаква посока и си поставяме цел в бъдещето!
мисля, че именно това е най-съществената промяна!
Същото и при мен.Първоначално написано от Smiley_Girl
![]()
Поне аз се променям..ставам мн расеяна
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........