- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми малко
Здравейте!
Значи имам един малък проблем...всъщност не знам дали може да се нарече проблем де![]()
на 17-ти ноември с моя приятел правим 6 месеца откакто сме заедно!
Това е специална дата, дори би могло да се нарече празник за нас!
Та проблема е там...нямам идея какво да му подаря!
Ако имате някакви предложения ще се радвам да ми пишете! Благодаря![]()
edna nezabravima ve4er i ne6to malko,sladko i da mu ostane za spomen no ne i parfum{mn e iztarkano}xixiix
mili4ka az na moq priqtel s koito navar6ihme predi 2 meseca godina i polovina mu podarih:zna4i kato se vidqhme mu podarih golqm podarak toest mnogo opakovki toi zapo4na da razopokova i samo hartii ,pamuk,hartiq i t.n i nai otdolu otkri medalion4e sas sar4ice i vatre v tova sar4ica moq snimkatoi ostana mnogo dovolen no i az
) 2-to ne6to edna mn qka karti4ka i nakraq ve4erta....:P Uspeh
![]()
Миличка няма значение какъв е подаръка колко е голям важното е да е от сърце подари му нещо мъничко но винаги когато го погледне да се сеща за теб например ключодържател и на него дай да гравират нещо така подаръка ще е винаги с него и ще се сеща за теб![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Благодаря ви много
Вече реших какво ще е! Ще му подаря пръстен, който ще е винаги с него и ще му напомня за мен![]()
Тедииииииии!!!1Мисля,че си се спряла на точния подаръкСпоред мен Жоро ще е много доволен.....
Желая ви още милиони месеци зедно!!!!!))
Готино е да си важен,но по-важното е да си готин!!!!
Пръстен?Не се обиждай но смятам че най подходящо ще е една незабравима вечер в която няма да си ти...![]()
BaT_GirL Molq?!?!?!?!
Neshto ne sxvanah naludnichevata ti ideq
Хм, то1но преди 15 минутки пуснах същата тема, хехе...И аз реших какво ще подаря на мойто...Ще се възползвам от идеята на ycMuBkaTa за ключодържателя. Той май си няма :P
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
super,ve4e imam ideq kakvo da podarq na moito gadje,skoro pravim 2 godini!mnogo sum happy![]()
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
probvaite da im podarite sebe si![]()
Подари му целодневен билет за невероятни преживявания и конкретно удовлетворение с теб![]()