.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Промяна?

Imaginary_Love
    Guest

Промяна?

Наистина ли, когато някой се влюби, се променя коренно?И поведението и всичко? Моля ви, кажете ми дали е така, защото вече се притеснявам от това, защото май съм влюбена и напоследък много съм се променила.......

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    mi kogato az se vlubvam otna4alo vinagi sam mnogo vesela vinagi sam v nastroenie...ina4e ne zabelqzvam koi znae kakva promqna
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Еми аз по принцип съм идиот,а като се влюбя ставам наистина много зле(в лошия смисъл).Тотална загуба на връзка с ЦНС!
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mda promenqme se kato sme vlubeni postoqnno sme nqkade v nebesata i praim vsi4ko koeto za da se haresame na 4oveka v koito sme vlubeni zapochvame da sme po nabludatelni stavame super revnivi kogato imame problem s choveka v koito sme vlubeni nikoi ne moje da govori s nas i t.n ima oshte mn promeni koito nastypvat v nas :]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Определено ДА! Всичко се променя - начин на мислене, поведение, каквото се сетиш... и определено когато един човек е влюбен адски много му личи именно защото е различен

МмммХм.. Аз ставам по-разсеяна и от обикновенното, което вече е страшно

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Променяш си и мислиш само как да угодиш и да направиш щастлив чоека до теб. За мен това е много положителна промяна

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен се променяш,да.Ами аз се промених от гледна точка на държанието си,повече внимавам какво говоря,искам да направя човека до мен щастлив,да му дам цялата си нежност.Искам да съм само с него,което при едно харесване не се променеят толкова неща.Определено към добро.

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен се променя не толкова външното ни поведение, колкото възгледа ни за живота. влюбени, ние откриваме щастието и смисъла на живота. разбираме кое е нещото за което си заслужава да живеем и кое е нещото за което си заслужава да умрем, поемаме някаква посока и си поставяме цел в бъдещето!

мисля, че именно това е най-съществената промяна!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Smiley_Girl
    Еми аз по принцип съм идиот,а като се влюбя ставам наистина много зле(в лошия смисъл).Тотална загуба на връзка с ЦНС!
    Същото и при мен.

Ооооо ами аз като съм влюбена изглупявам съвсем хаха просто никва врьзка с главния,чувствам се щастлива,радвам се на живота и на си4ко около мен,в такива моменти целият свят за мен е розов

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Поне аз се променям..ставам мн расеяна
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

ако сме заедно ни6то не е в сьстояние да ми развали настроението,стига да е до мен сьм някьде високо в облаците,но като не можем да се виждаме дьлго време сьм ужасно тьжна и потисната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си