.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: uuUuFff...

uuUuFff...

Uf toku 6to napravih edna golqmaa gre6kaa..?!?! Bez da iskam si iztrih papkata s muzikata.. iii ..aaXxx iskam da si q vyrna obratno0..?! PLS zaradvaite me s ne6ti4ko 4e ima takava programa molq vii...?!!? [-o<
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Guest
    nema takava

Stigaaaa deee SERIOZNOOOO ... Lele ne ne ne ne ne neeeeeeeeeeeeeeee

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    еми... моите съболезнования за музиката ти.

всъщност, чувал съм че има начин да се възстанови изтрита информация от харда, но мисля че за това трябва да се обърнеш към специалист, или поне някой който разбира от компютри доста.

Супер фен
    Отиваш на Recycle Bin и вътре трябва да ти е папката с музиката,натискаш дясното копче и избираш Restore и готовооо

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

всъщност, чувал съм че има начин да се възстанови изтрита информация от харда
    Да, това е така. Само, че забравих къде се влизаше. Избираш си ден от който искаш да си върнеш инфото в компа каквото ти е било тогава там. Някъде из страрт менюто... Бая обяснение.. ама не се сещаам Чак мен ме яде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Ми има едно Last Known Good Configuration
    Да отидеш до него трябва да реснеш и след това да помпиш ф8 и тогава ти излиза едно меню . От него избираш Last Known Good Configuration
    Ама незнам дали ще ти помогне в случая
    Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Отиваш на Recycle Bin и вътре трябва да ти е папката с музиката,натискаш дясното копче и избираш Restore и готовооо
    To tfa go znam..NO az Po navik kakto si triq ii Shift + delete ,...?!? i za tfa nqma ni6tu v ko64eto0 .. !?! ahh..kak samo mi se izplyznaa gadnuuuu

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    http://store1.data.bg/jerrynp/Apps/TuneUp%20Utilities%202006.zip

Ползваш TuneUp Undelete. Може да ти върне файловете... аз така си върнах една база данни.
    Oh izvinqvam se mnogo, noo kak deistva tazi programa to4no kakvo trqbva da napi6a na Company i Serial : .. ?!?!

Forslor
    Guest
    Recover.My.Files.v3.22

FileRecovery

GetDataBack

Има много софт за тази цел. Лично аз съм си възвръщал с FileRecovery ,малка е и работи . Останалите също.

След като си ги изтрила гледай да не търкаш нищо за момента. Пък със тея System restore ... Last Good Conf.... кат ми върнеш нещо изтрито ела ми са обади. Явно тея хора които ги предлагат изобщо не са запознати с предназначението им.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Local DIsc C: -> Windows -> System 32 -> REcovery
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

еи,хора,я микажете

кажете ми саитове за теглене на филми и музика,но не и торенти.ште чакам.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Re: еи,хора,я микажете

Цитирай Първоначално написано от bilqn4eto
    кажете ми саитове за теглене на филми и музика,но не и торенти.ште чакам.
    http:///?%20kuhaleika.net

^Sa6eToOo^
    Guest
    Vlez v start menuto - vsi4ki programi - prinadlejnosti - sistemni instrumenti - Vuzstanovqvane na sistemata
    ot tam si izbira6 to4ka na vuzstanovqvane primerno na 20ti oktomvri si iztril muzikata i izbira6 nekoq data predi 20ti...i taka ti se vru6tat nastroikite na kompa ot predi6nata data i bi trqqlo muzikata da se poqvi...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    http://store1.data.bg/jerrynp/Apps/TuneUp%20Utilities%202006.zip

Ползваш TuneUp Undelete. Може да ти върне файловете... аз така си върнах една база данни.
    Awe ei ciganin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си