.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Guest

Gadjeto mi otkazva da mi pravi svirki!

S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema?

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi prosto neiska da ti duha vupros na lichno mnenie e..I az sum praviral svirka samo edin edinmstven put prez jivota si..naistina e gnusno..Qvno ne i haresva ako q obichash nqma da q karash nasila i nqma da i natqkvash postoqnno za tova....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    SF
    Хора сякакви. Щом на нея й се вижда гадно, не я насилвай.

Робинята на Quench

Re: Gadjeto mi otkazva da mi pravi svirki!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema?
    е бате ако я обичаш истински ш напраиш компромис относно фелациото,ама пък и щом е с лубимиа човек не мисля че секса се састой само от свирките смисал не знам дали ме разбра секи си има граиници или де да знам шом тя така е решила и ти ако я обичаш истински и най вече я уважаваш кто човек и жена.нема да е проблем за вас,от друга страна тфа че показваш разбиране ш заздрави връзката ви,и един ден може да се реши приателката ти...успех

Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Mi prosto neiska da ti duha vupros na lichno mnenie e..I az sum praviral svirka samo edin edinmstven put prez jivota si..naistina e gnusno..Qvno ne i haresva ako q obichash nqma da q karash nasila i nqma da i natqkvash postoqnno za tova....

Ако мъжа се подържа, пак ли ще ти е гнусно ? Гнусно ли ти е, ако теб те лижат и на момчето му се разтичаш в устата ?!? Аз лично изпитвам удоволствие когато Доставям удоволствие на партныорката си.
    2т. забрана за ползване на профил

Фен
    Град
    където поискам
    Зависи от това как си си го поискал!Да, наистина преди да си правил свирка ти е кофти,но ако адски много обичаш човека до теб не мисля,че ще е толкова трудно!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Няма нищо гнусно.Много детски разбирания имате,ееей.Така съм разсъждавала и аз ехеее..отдавна.Айде пораснете, де.Какво гнусно има в това да доставяш удоволствие на човека,когото обичаш?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Stz
    И според мен няма нищо гнусно!Тва донякъде си е част от секса!Не знам защо твоята приятелка не иска,но недей да я насилваш!Ако се реши-сама ще го направи без да я караш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    Tazi tema mi napomni za moqta g-ja po biologiq,koqto kazva6e 4e momi4etata koito dyhat sa leki.Taka 4e hora vsqkakvi!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    щом не иска да ти прави свирчоци начи не и кеф!
    па ти земи си измий патката
    може от тва да се притеснява!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    И аз съм на същото мнение щом не иска по - добре не е карай на сила то ако и си идва от вътре ще ти прави и ушите ще и пукат
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да ве маина и аз мисля така щом като момичето не иска не я караите тя си знае защо не и харесва ... имам доста познати които не им харесва да правят свирки и други които много им харесва ... хора сякакви ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много момичета не искат.Познавам такива,които правят от години,но не правят френска любов на гаджетата си,нищо че имат връзка от порядъка на 4-5 години.Въпрос на личен избор е!

АТАКАБГ
    Guest
    Личен избор е в крайна сметка,въпреки че свирките са нещо мн хубаво.

Е и ? Това пречи ли ти ? Така си е решила и обичаш ли я, няма да ти пречи

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    И според мен няма нищо гнусно!Тва донякъде си е част от секса!Не знам защо твоята приятелка не иска,но недей да я насилваш!Ако се реши-сама ще го направи без да я караш!
    Абсолютно съгласна.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Ако я обичаш няма да обръщаш внимание на това.Всеки има право на избор! Не я насилвай.
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Личен избор е в крайна сметка,въпреки че свирките са нещо мн хубаво.
    Личен избор....а и всеки си има лично мнение и "вкус" ако мога така да кажа де .....на всяко момче (според мен) му харесва да му правят свирки,но момичетата които харесват това не са много.....както казват другите-ако наистина я обичаш,ще направиш компромис....

Guest
    To i na mom4etata ne im e mnogo kef da pravqt 6pahli,ama malko otkazvat,taka 4e tiq,koito ne go pravqt-nezavisimo dali sa muje ili jeni sa egoisti...Tova e za men!A i ne e vqrno,4e malko momi4eta ne pravqt svirki!Pove4eto pravqt sus sigurnost!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    i az si misleh 4e svirkite sa gnusni..ama kogato obi4a6 nqkoi i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie go pravi6 :P i 4esno da si kaja sega mi haresva
    no exit

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    i az si misleh 4e svirkite sa gnusni..ama kogato obi4a6 nqkoi i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie go pravi6 :P i 4esno da si kaja sega mi haresva
    Леле взе ми думите от пръстите същото и аз щях да кажа

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами щом не иска,начи не и е приятно проблема си е неин..тя го възприема като гнусно.. и едва ли ще я обедиш в противното
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    еми и аз не съм никак навита да правя на някого свирки в смисъл че защо оз да клякам като може той...пък и на някой хора им се струва доста гнусно и по-добре е да не я караш на сила да прави нещо което не иска все някак ще изкараш и без тази екстра
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Брато напрай си една свирка сам

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен Аватара на koalka
    Има жени,които не искат да го правят-факт.Явно тваето момиче е от тези.Но е тъпо сега да и правиш шпакли,а тя нищо.Все пак и ти така можеш да кажеш и какво става тогава?Няма да и стане много приятно.Странно,че те е гнус от теб,но тя си знае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си