- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ekskurziq
еи имам едно питане някои може ли да ми даде предложение за екскурзия? ние сме 12 клас и искаме да отидем на някое спокоино месенце кадето да сме заедно и да прекараме добре
предварително ви благодаря
Боровец например, ние скоро ще ходим. Ще преспим една вечер и транспорт 25-30лв.
ami da az misleh za edno mqsto,no zabravih kade besheПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Mi nie pak 6te hodim v Trqvna malko grad4e(maiiiiiiii.......) usamoteno(mai.....)![]()
Mimka nie kato otidem v trqvna 6te razbere6 4e e tupo! Pone 6te ima metal(s valio angel i pavel si go isigorihme)
Резервирайте някоя хижа
Рибарица е много яко и подходящо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ХихихиПървоначално написано от Kisses{P}
Може ли да съм екскурзовод?
![]()
Сега по темата:
Къде да отидете... ами мах както каза някой преди мен ще е най-добре да си резервирате някоя хижа само за вас, щом искате да ви е спокойно. Пък вече избора на хижата го оставям на вас![]()
Първоначално написано от Mimka_sweet
Много е яко там,аз вчера се прибрах,даже им бях екскурзоводка,защото и друг път съм ходила и е страхотно.Ние бахме в хотел "Панорама".Определено в Трявна си заслужава!
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
mi nie hodihme na vito6a na hija s klasa i si izkarahme velikooooooooooooooooooooo
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Арбанаси!![]()
Ако сте рибари отивайте на Широка Поляна. Намира се на 17 км преди Доспат. Мястото е невероятно, спокойно, затънтено, бунгала по 8 кинта на ден, вътре с хол, дев стаи с по две легла, бойлер, печка хладилник, телевизор с кабелна телевизия.
:PПървоначално написано от miloto_girl-4e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
stra6no vi blqgodarq za predlojeniqtasmqam da se vazpolzvame oti pone edno-dve
![]()
Да.Има на всякакви ски курорти.Голяма хижа за целия ви клас.Първоначално написано от ^Santra^
http://www.btsbg.org/ - От тука може да си изберете някое място...![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.