ДА , съгласна съм с теб , но има и друго нещо ...
Хората са устоени така , винаги да искат все повече и повече ... по - малко за повече (във всяко отношение !)А ако не беше така ... щяхме все още да живеем в пещерите и да гоним някое животно ...
А кога си щастилив , бе момиче .. ако си мислиш , че имаш всичко то тогава за какво живееш !? ... Да се радваш - да , но как !? Как да спреш да искаш по - голямо щастие , как да се задоволиш с това което имаш , колкото и много да е то !? Как !?
Как когато си в преградките на някое момче , да не искаш да си с него за винаги ... Как да се радваш , че му званни друга ... Как !? Как да се радвам на 5 по информатика ... или пък как да се радвам , че косата ми не е руса .... очите ми не са сини , а аз естествено искам да са ... Да се радваш ... това е състояние , в което си ... Но не си в него за винаги ... Нито си щастлив за винаги ... а има и една приказка ... едва когато загубиш нещо го осъзнаваш ....
И така много е хубаво посланието ти , но е нереално ... Няма вечна радост , нито вечна мъка ... И така не го мислете ,а Живейте и Изживявайте всеки миг от живота си , каквото и да ви дава той - радост или мъка ! няма да имате втори шанс да сте тук сега , в този момент на тази земя ... Може и да няма утре , вчера вече е далеч , но вие имата Сега ...
Много успех на всички ...СЕГА !!!