- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркване..
Имам въпрос..не само към момичетата а към всички..Прочетете за какво става на въпрос и дайте мнение,плс.
На кратко става въпрос за две момчета..всъщност двама мъже.Интересно ми е как бихте постъпили вие ако ходите с един човек 2 години и половина а се оказва,че бившия ви приятел не ви е забравил...И не само това,за тези 2 години и половина той не е спрял да ви Обича...чувствата му грам не са истинали...Все още ви обича и иска да сте заедно,дори пази нещо толкова малко като едно хартиено цвете направено специално за негоТолкова време а той все още се надява,че един ден ще осъзнаете,че той е по-добрия и може да ви даде повече отколкото другия..А то наистина е така.Но пък от друга страна седи приятеля ви..някой с който сте толкова много време..но чувствата вече не са същите..скривате си очите за разни негови постъпки и той се възползва от това...
Та..как бихте постъпили вие ???![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Аз лично имам един принцип в живота, който следвам докрай - миналото си е минало и няма смисъл човек да се връща назад. Само напред и нагоре! Кофти е, че бившия ти приятел все още те обича, но като че ли на теб по-скоро ти е гадно за него и се чувстваш гузна. Не се опитвай да се самонавиваш, че наистина можете пак да сте заедно. Сигурно може и да е така, не знам, но все пак, когато една нишка се скъса, колкото и пъти да я завържем, по нея ще има възели... Така е и с любовта... А за сегашния си приятел, ако чувствата са охладнели, няма смисъл повече да бъдете заедно. Още повече, когато имаш съмнения...
щом бившия ти изпитва толкова преданни чувства, щом ти самата си трогната толкова много от това, значи не само той все още те обичатвоите чувства предполагам също не са напълно изстинали към него. личи си, че той те обича предадно и искренно, тоест той може да не направи щастлива, той може да ти даде тази радост, за която съм сигурна, че си мечтала дори през тези две години.
а сегашния...какво да ти кажа... щом в една връзка започват да се правят прекалено много компромиси и то само от едната страна, щом единия започва периодично да си затваря очите за грешките и постъпките на другия, то тогава тази връзка вече няма нито бъдеще, нито перспектива...
сама си направи изводите
и аз мисля така..значи за принципа на CooL^GirL^^^ съм съгласна ,а за момчетата аз си го казвам така..щом сте скъсали значи е имало проблеми ,а щом ги е имало в миналото ще ги има пак ! и аз мисля ,че ти просто го съжеляваш.И все пак виждам ,че не искаш и да си със сегашния си приятел..за това защо не скъсаш с него..и тогава вече да решиш дали ще си с стария или ще търсиш някой друг ..успех!
I am a violet butterfly !
Vij nie nemojem da ti kajem kakvo da chuvstvash.Ako obichash oshte bivshiq si varni se pri nego ,v tova nqma da ima nishto losho ili neredno
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами нямаше да му изневеря,а щях да говора с него открито.Ако обичам бившия,а сегашния си приятел не просто ще му го кажа...не може да те задържи на сила.Бившото ти гадже явно много те обича щом за 2 години и половина чувствата му хич не са се променили.Ако се обичате се съберете.,но естествено не лъжи приятеля си,както казах,а се разделете.
Ами нямаше да му изневеря,а щях да говора с него открито.Ако обичам бившия,а сегашния си приятел не просто ще му го кажа...не може да те задържи на сила.Бившото ти гадже явно много те обича щом за 2 години и половина чувствата му хич не са се променили.Ако се обичате се съберете.,но естествено не лъжи приятеля си,както казах,а се разделете.
Ами, ако още го обичаш и ти липсват моментите с него... аз на твое място бих се върнала. Но ти си знаеш какви са били причините за скъсвабнето ви и така нататък....
Щом той те обича и ти се колебаеш значи и ти имаш чувства към него. Пък и сегашната ти връзка май не е много наред. Може и да пробваш с предния си приятел, ама ако не повтаря грешките, които е правел преди. Абе не знам, ама много объркана ситуация![]()
Първоначално написано от koalka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
бих поискала време от момчето с което съм сега, за да се върна при бившия си. така ще преценя дали чувствата ни са все още същите и са толкова силни.. другото момче ще те разбере и ще бъде свободен да прави каквото си иска без да е нужно ти да си затваряш очите.
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)