.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated:Той ме обича, а аз него - не

MoLq VI pomognete mi toi me obicha a az nego Ne!!!??? kakvo da pravq???
    MnOgO sym oburkana i neznam kakvo da pravq

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Кажи му не те обичам и не мога да съм с теб
    Дано не си направила грешката само да му кажеш ОБИЧАМ ТЕ !!!
    Огромна грешка !!!

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    много е гадно и аз съм..бях скоро де.. в такова положение..еми да ти кажа аз го игнорирах и подейства обаче сега аз го обичам..затва внивай мила и помисли добре !
    I am a violet butterfly !

Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Кажи му не те обичам и не мога да съм с теб
    Дано не си направила грешката само да му кажеш ОБИЧАМ ТЕ !!!
    Огромна грешка !!!
    Напълно съм съгласна с теб!Ако не го обича смело да му каже истината, че ще е наранен, ще е, ама ще му мине!По-добре човек да е откровен и честен, от колкото да лъже!
    Пследвай съвета на MrAsNiKa и няма да сбъркаш

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    тая тема не е за тук, а за раздел Любов

по темата няма друг начин освен да му кажеш че не изпитваш нищо към него
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на koalka
    Единственото,което можеш да му кажеш е че не го обичаш.Може да е много наранен,но все пак човек трябва да мисли и за себе си(не да е егоист де).Ако много те обича ще иска да си щастлива.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Кажи му,че не го обичаш.Може да изглежда жестоко,но е много по-добре от това да го лъжеш или да си мълчиш и да му даваш напразни надежди.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Град
    София

Re: Moderated:Той ме обича, а аз него - не

[Виж сега зависи от колко вереме сте заедно ако е от скоро може да му го кажеш, но ако имате дулго минало се постарай да си възвърнеш чувствата,защото ще го нараниш жестоко.
    А ако все пак нищо не излезе се опитай да поговориш с него и той душа носи

Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    тая тема не е за тук, а за раздел Любов

по темата няма друг начин освен да му кажеш че не изпитваш нищо към него
    а ако мога да попитам в кой раздел сме

Голям фен
    Nai-dobre mu kaji istinata i da se prikliu4va.Az bqh v su6toto polojenie,nqkude 1 mesec ne mu govorieh s nadejdata da e razbral,4e ne iskam da sum s nego,a toi si misli,4e sum mu surdita.Nakraq me drupna i me popita iskam li o6te da sum s nego,za6toto az se durjah mn gadno s nego posledniq mesec(za koeto mn se mrazq,poneje ne sum gadnqrka nqkva)i mu kazah,4e ne mu se surdq za ni6to,no prosto ne go haresvam.Ama si pomisli da ne se okaje na kraq,4e go haresva6,no ne si osuznala.Za4akai o6te malko,sedmica i,ako ti stane po-priqtno prisustvieto mu zna4i,4e predi tova ne si osuznala,4e go haresva6.Ako ne napravo si mu kazvai,ako si sigurna 100%,4e ne go haresva6,taka 6te e po-dobre i za nego....vqrvai mi,6te mu mine
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

позната ситуация аз така бях до скоро с бившия си... виждах,че тои ме обича, а аз не изпитвах същото към него .Изчаках за да разбера дали наистина е така и с времето проумях,че щом я няма онази побъркваща тръпка не трябва да съм с него...не е честно спрямо двамата ...и реших да му дам възможността да си намери момиче,което ще го обича както той нея.
    Ще те посъветвам да си помислиш мн хубаво какво наистина искаш,да прецениш как би била най-щастлива....и ако наистина не искаш да си с него просто му го кажи,според мен така е най-добре
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    амии защо не го обичаш пък ти сега нямаше да си имаш проблеми. кажи му съжалявам не те харесвам.. но ще се виждаме пак, ще си излизаме понякога и всичко ще си е наред
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си