- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Билети за Левски
Знаем,че е различно. Но не пречи да се създават разни неща - клубове,паметници,сгради на заслужили личности. Защо да няма отбор кръстен на Апостола? При това отбор,който е славен за България във всички спортове. И има най-много симпатизанти. А и Левски София е първия клуб,кръстен на Апостола. След нас се появяват други клубове "Левски" из провинцията,но всички знаем,че оригинала е един.Първоначално написано от exploitedteen
Докато ЦСКА София не е първият ЦСКА. Името ви е взаимствано по съветски образец от ЦСКА Москва.
Относно Поп Кръстюто май не си ми прочел внимателно поста.Първоначално написано от exploitedteen
Повярвай ми не са много хората ,които го правят.По-скоро свързваме с това ,че Левски се е борил за свобода ,както ФК Левски е значил Свобода по времето на комунизма,а и сега.Относно точка В - еми сега като я чета гледам ,че ти пък оприличаваш ФК Левски с Васил Левски.
Аз ти изложих информацията по-горе доколко свързваме личността с ФК-то.Ти сам си правиш изводите и както искаш.А това ,че по света никой отбор не е кръстен на национален герой какво трябва да ме топли?В България футболната реалност е толкова далечна и изкривена от тази в Европа ,а и не само.Иначе за това ,че не претендирате ,че ЦСКА означава нещо не е така.Само виж в дата.бг и където и да е из интернет пространството ,а и в реалния живот всеки ми казва отбор на Армията и се опитва да ме убеди в това,че е и сега вАжи.
![]()
земи 1во инфо после говори , от твоита уста квото и да излезне звучи мега тъпо и нереално особено ако говориш за ЛЕВСКИ за тва ходи си подкрепяи великото ЦСКА и траи че на никои не му се слушат тапизмите ти .Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Първоначално написано от ReconnEcT
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Ти си се подигравай, но чакай 4-5часа на опашка за билет, да те вали яко, "черноборсосополкьовцит " да зимат по кочан билети, да си връткат на черно до касите, куките да ги подминават, като пътни знаци, и да видим как ще мислиш.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Така е НЕ Е ЛЕСНО ДАСИ ЧОРБАР....Първоначално написано от GLeZoRanA
Първоначално написано от GLeZoRanA
Никой не избива комплекси - човека просто си казва мнението. Кво го нападате? Или само чорбарите имат право да говорят? А и да не забравяме, че темата е насочена към привържениците на ЛЕВСКИ.Вие кво се мешате?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
...
...
...
Ах колко жалко е да си ЧОРБАР!! Точно е заради такива лекета като тебе който мислят, че могат да изкарат пари на гърба на ЛЕВСКИ страдат много истински фенове който просто не са имали възможност да отидат на касата рано сутринта!!!Първоначално написано от exploitedteen
А ний сме СИНИ фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ!!! АЛЕ АЛЕЕЕ
А най се дразна на такива псевдо фенове на ЦСКА които си знаят само заучени фрази като "Умрете ГоФеда", "ЛеФски" или "Гунди ви зове от синьото небе.."!!!! Вие знаете да говорите повече Против ЛЕВСКИ отколко За собствения си отбор!!! Това си проличава и от така наречените песни на на Цецка!! Едно 90% от скандиранията ви са против ЛЕВСКИ независимо с кого играете!!! Вие не сте фенове на даден отбор....вие просто сте против ЛЕВСКИ!! И единствената ви цел когато ходите по мачове (ако ходите въобще) е да оплюете ЛЕВСКИ и да се приберете доволни по домовете си, независимо дали ЦСКА е победил в дадения мач!!!!
А ний сме СИНИ фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ!!! АЛЕ АЛЕЕЕ
абсолютно съгласен значи играеха левски ЦСКА и бях в борисовата да видя кво става и ЦСКА-рите псуваха за гонзо че са му ебали жената и аз съм против гонзо но сепак те ходят на мачове за да обиждат левскарите понякога и някои вандали левскари са в същото положение не отричамПървоначално написано от A-VanKaTa
но винаги си проличават истинските фенове които отиват да гледат мач а други които да псуват![]()
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.
мили4ка , нау4и се 1во да пи6е6 после прави опитиПървоначално написано от GLeZoRanA
колкото до комплексите не смятам 4е имам кво да избивам живота си ми е супер :Д 4увствам се добре в кожата си,ти как си в твоя кожух ?
Въхххххххххх, поредната тема обърната в спор между левскари и ЦСКАри.![]()
![]()
Предлагам да бъде заключена.![]()
Ей чорбари ,както ви казах вие сте единствените с комплекси.РАЗБЕРЕТЕ - НИЕ ИГРАЕМ В ШАМПИОНСКА ЛИГА ,А ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА БИЕТЕ АЙДУК УЛА И БЕШИКТАШ ВИ СМАЗА....Просто няма какво повече да се коментира......
А ний сме сини фенове милиони
Обиколили всички стадиони
Разбили всички видове отбори
Обичаме ви сини шампиони
Але але, Але але...
Когато ЛЕВСКИ стъпи на терена
Свинете свалят гащи до колена
И сини знамена се там развяват
Свинете духат и гъза си дават
Але але, Але але...
Чорбари жалки вий пак сте втори
А ний сме синьо-бели шампиони
Але але, Але але...
АЛЕ але АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!! В ШАМПИОНСКА СМЕ!!!!!!
И аз съм от Левски, но какво от това, че сме в Шампионска лига. Ние не показваме никаква игра. Не мога да разбера какво толкова се биеш в гърдите, а и не само ти. Единственото хубаво от цялата работа е, че ще видя и Барселона.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Пак по чорбарски.Не можете да измислите песен и за тва копирате и сменяте някой думи.Тва са ви всички песни......О да не показваме игра....А колко време бяхме натиснали вердер?От началото на мача до първия гол и след това и така до края на мача??Гела го предоставяме на цС*ка.....
xaxo_xixi ти си Левскар ...Направо....Ти не знаеш ,какво е футболен фен ,а ти си само човек ,който казва аз съм от ЛЕВСКИ и отивам да гледам барса...
Охохохо да, толкова ги бяхме натиснали, че даже ни вкараха 3 гола.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)