- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Билети за Левски
Малко се разтърси и прочети нещо да видиш тази песен от кой отбор е измисленаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Абе гелО е за Гинес.2 удара-3 ГОЛА ....![]()
Ще си подкрепя отбора, но те въобще не играят, затова се радвам, че поне ще видя добър отбор. Надявам се да направят нещо, но от показаната снощна игра ... Барса ще ни бият много повече от пърият мач.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Еми синчето на Боби прееба всичко.... И да коментират хора ,който РАЗБИРАТ от футбол...Първоначално написано от xaxo_xixi
Който/които каква е разликата ?Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Ти ли разбираш от футбол ? Снощи гледа ли мача ? Вратаря беше слаб, но и защитата ни не беше на висота. За другите играчи се отнася същото. На няколко пъти имаха добри възможности, но не знам какво трябва да стане за да вкарат. Може би вратаря на Вердер трябваше да сложи топката на гол линията и някой от нашия отбор да я бутне. Слаба игра каквото и да напишеш. Това е истината колкото и да не ти харесва както и на мен.
Първоначално написано от xaxo_xixi
ДА аз разбирам.Бях на стадиона и видях.Гледах го.При головете ,защитниците нямаха никаква вина........Еми като всички нападатели бяха контузени малко трудно...А Емо не можеше да изиграе цял мач...Аз вече ти казах ти не си Левскар..Ти си за отбора от Кочин Парк..
А кой друг, ако не защитниците са имали вина ? Може би вратата която не се е отместила когато са отправили ударите към нашата врата. Много си заблуден за жалост. Пиши си глупостите, обиждай феновете на ЦСКА. Но снощи паднахме не само заради вратаря, а и недей да се сега да оправдаваш отбора, защото били контузени играчите. За момента са ни вкарали 13 гола, а ние 1. Това е достатъчно за да се разбере каква игра показваме. Живей си в твоя измислен свят мисли си, че Левски показват добра игра.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Ти не разбираш..АБЕ ИДИОТ-АВТОГОЛ НА ГЕЛА,3тия гол ВРАТАРСКИ.Наще спряха да играят след него и за това дойдоха другите 2.Няма значение головата разлика..Важното е че с е надиграваме с най-добрите отбори в света и ги надиграваме в някой моменти..ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТОПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Хмм еми разбирам..ДОбре умници ,като разбирате кажете ми кога има засада?? И колко време трае един футболен мач...?Първоначално написано от exploitedteen
Не отговорете на въпроса .Просто е .Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от exploitedteen
На кое е отговора![]()
Аз съм почти сигурен, че Той не знае какво пише, а ти за помнене говоришПървоначално написано от exploitedteen
.
Топчо - такива като теб срамят отбора има разлика да си фен и да си тъп. Фен не означава да кажеш, че любимият ти отбор играе добре при положение, че не показва никаква игра.
Прочетох нещо за първия и третия гол, а спомняш ли си Ливърпул какво направи след като губеше на полувремето с 3 : 0 от Милан.
Аз лично преставам да пиша в тази тема няма смисъл, само се ядосваме един друг. Но Топчо искам да ти кажа, че си в голяма заблуда виж пак мача и след това изказвай мнение.
Като играеме слабо го казвам ,но тука просто да казваш ,че сме играли злеее АБЕ ДОВИЖДАНЕ!!!