.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    scrappy
    Guest

Билети за Левски

Имам 2 билета в повече за мача Левски - Вердер!Давам ги за 30 лв. 2та!Ако някой е заинтересован да ми звънне на 0887 628 994 или да пише на Rumen_rs@abv.bg!

АТАКАБГ
    Guest
    ей черноборсаджията,изчезвай оттука мама ти да...
    За тоя мач още не са изкупени всички билети,така че не вервам некой да се навие за малоумната ти оферта.

scrappy
    Guest
    споко пич!те билетите ще сваршат тия дни и после секи ще иска!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Абе съмнявам се

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ей такива най-ги мразя...
    Епа и такива трябва да има

Град
    ®България...®
    абе паразити са... и преебават хората, които искат да отидат на мач...
    ти нещо от личен опит ли ??

Град
    ®България...®
    не точно...
    просто съм изпускал мач, заради такива путки, които изкупуват билетите и после ги пускат на някакви луди цени...

а едни приятели им бяха продали фалшиви билети за мача Левски- Юве...
    Ако заради това не е виновно някое говедо тепа на ама то тия поне за бои стават
    За това аз си взимам билети винаги по раничко , за да не се налага да стигам до тия

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    При 30% намаление за притежателите на абонаментни карти, при билетите, които още са по касите, едва ли някой ще ти ги вземе.

СОРИ, НО СЕ ПРЕЕБА!

П.П. Такива много ме дразнят- някакви черноборсосополкьовци , които преебават много хора.

П.П.2 Сори, ако не си такъв.

Scrappy
    Guest
    Abe imam 2 bileta koito 6te si ostanat taka a ko nikoi ne gi vzeme!ne sam gu kupival az a mi gi dadoha ei taka edni priqteli ! kvo kato iskam da izkqra malko!ako nekoi iska da gi vzeme 6e mu gi dam i po tanko!

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Scrappy
    Abe imam 2 bileta koito 6te si ostanat taka a ko nikoi ne gi vzeme!ne sam gu kupival az a mi gi dadoha ei taka edni priqteli ! kvo kato iskam da izkqra malko!ako nekoi iska da gi vzeme 6e mu gi dam i po tanko!
    То вярно за такива мачове е така трябва да се дават билетите

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Защо да не "изкяриш",а? ...защото преебаваш много хора, истински фенове, които подкрепят Левски в добро и лошо, такива които идват от цяла България, спят на касите, мръзнат, за да си вземат билети!!!
    "Изкярвай" по друг начин!

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Защо да не "изкяриш",а? ...защото преебаваш много хора, истински фенове, които подкрепят Левски в добро и лошо, такива които идват от цяла България, спят на касите, мръзнат, за да си вземат билети!!!
    "Изкярвай" по друг начин!
    Teodore q go zbii kak moje takova bezobrazie!?!?!?! Ne stiga 4e podarqvat biletite na 4oveka (koeto e razbiraemo) pyk i toi iska da gi prodava ujas, tragediq, mizerii po peikite sled ma4a axxxxxxxx kolko jalko e da si ........ )))))))))))))) citiram "черноборсосополкьовец"

Scrappy
    Guest
    Добре де!Айде за 20лв. 2-вата ще ги дам!!!с 2лв отгоре ебати не е мн!само щото сте некви фенове!!!

Scrappy
    Guest
    Abe kato se zamisla ne ste nikvi fenove a ste nekvi tapaci! tva sa 2 bileta beee!!!! ne 1 000!!!!!!!ebati glupacite,az iskam da ureda nekoi koito nema bilet te me hranat!!!ebati tupite kopeleta ste wsi4kite!!!!

Град
    ®България...®
    който иска да ходя ще си купи от касата билет, а не от келеши, които гледат да си "изкарат келипира" драги ми бай Ганьо и не псувай...
    Евалата адаше
    ))) Аз тука фенове на ЛеФски не видях да изгарят от желание да си зимат билети на черно

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    който иска да ходя ще си купи от касата билет, а не от келеши, които гледат да си "изкарат келипира" драги ми бай Ганьо и не псувай...
    Евалата адаше
    ))) Аз тука фенове на ЛеФски не видях да изгарят от желание да си зимат билети на черно
    Жалко е да пишете името на отбора по тоя начин.Не за друго ами защото по същия начин се казва и най-великия българин!Не от уважение към отбора,защото вие имате комплекси от него и е приемливо,но от уважение към Апостола,от уважение към името му.

п.п. Не правя връзка с Апостола и ФК Левски като смисъл ,но като име е едно и също ,едното е кръстено в чест на другото,за да го слави и тачи,а вие се гаврите...

Иначе аз на такива черноборсаджии им пожелавам като си продадат билетите с печалбата на купят айде да не казвам какво на роднините си...че не си е за казване и мислене дори и на такива отрепки...

Jonny`Peshehodeca
    Guest
    Abe kvo hranite tiq deto prodavat bileti po skapo be!Toq tuka 4e e nadanil cenite taka e!ako kvo kato sme re6ili da pripe4elim ot edin ma4!!!Q mi qjte kura be si4ki deto mi se praite na svetci tuka!Deeba i tapite boklu4aci ste se sabrali zna4i!!!

Цитирай Първоначално написано от Jonny`Peshehodeca
    Abe kvo hranite tiq deto prodavat bileti po skapo be!Toq tuka 4e e nadanil cenite taka e!ako kvo kato sme re6ili da pripe4elim ot edin ma4!!!Q mi qjte "мъжкия полов орган" be si4ki deto mi se praite na svetci tuka!Deeba i tapite boklu4aci ste se sabrali zna4i!!!
    Ми ,това е незаконно!Така че ти ми яж оная работа!А и това припечелване е нечестно.И никой не се прави на светец.Никой не е.Но да печелиш по тоя начин пари си гавра с хората.Аз имах един излишен билет и го продадох за колкото го купих - 6 лева.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Far
    Abe kvo hranite tiq deto prodavat bileti po skapo be!Toq tuka 4e e nadanil cenite taka e!ako kvo kato sme re6ili da pripe4elim ot edin ma4!!!Q mi qjte "мъжкия полов орган" be si4ki deto mi se praite na svetci tuka!Deeba i tapite boklu4aci ste se sabrali zna4i!!!
    Ми ,това е незаконно!Така че ти ми яж оная работа!А и това припечелване е нечестно.И никой не се прави на светец.Никой не е.Но да печелиш по тоя начин пари си гавра с хората.Аз имах един излишен билет и го продадох за колкото го купих - 6 лева.
    Подкрепям.ТИ си с абонамент?

Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от Far
    Подкрепям.ТИ си с абонамент?
    Да,ама един приятел после взе за 9-ти вход и за да сме заедно в клетката(ние после ще минем през оградата де)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    ®България...®
    ОФ Дечурлига никога няма да се научите Жал ми е за вас

Guest
    Не не е обида за Апостола бъдете сигурни.Вие сте срам даже и за Турция ,а за БЪЛГАРИЯ да не говорим...

Васил Иванов Кунчев е нещо различно от ФК Левски...

научете се...

и самият факт, че сте се кръстили на него е обида към Апостола...
    Хах,защо да е обида?По тая логика и тези мърши от Пловдив са обида за името Ботев ,а вие за ЦСКА ,което в днешно време няма никакво значение ,а е само просто четирибуквие.Аз го казах и по-горе.Не правя връзка между ФК Левски и Апостола!То е смехотворно,лудо,глупаво и още каквото се сетиш,НО(тук има голямо 'НО') колкото и да не ви се иска този отбор е създаден през далечната 1911 година от група ученици с ясната цел да славят името на този велик българин,дали са живота си ,за да се осъществи това,както и стотиците други личности.Но след като отбора е кръстен в негова чест, гаврейки се с името на ФК Левски вие поне малко засягате и личността!Не можете да го разберете това ми е ясно.Друг ви е манталитета.Затова и не можете да разберете защо се смеем като почнете "победа и пак победа...".И в добрия тон искам да вмъкна спомена си за едни снимки на фенове на цска и дучето пред надпис "Поп Кръстю наш герой" или нещо от сорта(само не излизайте с номера ,че това е шегичка към тогавашния шеф на НФК ЛЕВСКИ заради билетите за дербито,защото е смешно) и още една снимка на ваши фенове как на паметник на Ботев с надпис "Той не умира" едни пикльовци са закрили 'не' и са се усмихнали.То не е и само до тия снимки.Виждал съм и доста малки новоизлюпени както се казва(ама малки,малко 15-17 години) да се гаврят с въпросните велики ЛИЧНОСТИ.

Бележка : Не клубовете,затова е голям надпис.

п.п.Аз предлагам да спрем този спор в тази тема след като тя не е по въпроса ,който обсъждаме.

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Не не е обида за Апостола бъдете сигурни.Вие сте срам даже и за Турция ,а за БЪЛГАРИЯ да не говорим...
    Направо ти се чудя на акъла как успяваш всеки път да ме разсмееш до сълзи с тъпотията си ??????????????????????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си