Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
да внеса малко яснота

снимката на келешите с паметника- тия са позор

другата е поп Кръстьо си има история- спомняш ли си преди няколко години как тогавашния президент на фен клуба ви как ни продаде билети за вечното дерби... та той е поп Кръстьо...

както и да е...

Никъде по света няма спортни клубове кръстени на национални герои... само в Бг има Левски, Ботев, Раковски, което е неправилно, защото:

А доста лумпени отдъждествяват отбора с личността
Б поставя ги в пряка надпревара
В просто е неетично спрямо другите фенове, които не симпатизират на отбора- Левски е на всички българи, а не само на левскарите...

затова е неправилно да се казвате така...

да в днешно време ЦСКА са само 4 букви, но нямаме претенции да се отъждествяваме с някакви неща..
Относно Поп Кръстюто май не си ми прочел внимателно поста. Повярвай ми не са много хората ,които го правят.По-скоро свързваме с това ,че Левски се е борил за свобода ,както ФК Левски е значил Свобода по времето на комунизма,а и сега.Относно точка В - еми сега като я чета гледам ,че ти пък оприличаваш ФК Левски с Васил Левски. Аз ти изложих информацията по-горе доколко свързваме личността с ФК-то.Ти сам си правиш изводите и както искаш.А това ,че по света никой отбор не е кръстен на национален герой какво трябва да ме топли?В България футболната реалност е толкова далечна и изкривена от тази в Европа ,а и не само.Иначе за това ,че не претендирате ,че ЦСКА означава нещо не е така.Само виж в дата.бг и където и да е из интернет пространството ,а и в реалния живот всеки ми казва отбор на Армията и се опитва да ме убеди в това,че е и сега вАжи.