- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след като го обичам, да го пусна ли да опита и с друга?
объркана съм доста...
приятеля ми, когото страшно много обичам, бих казала, че обожавам, той е всичко за мен и едва ли ще стрещна друг толкова прекрасен човек.
за него съм готова и в ада да отида, само да му е добре и да е щастлив
сега ми каза, че искал да се пробва и с друго момиче, и че аз ако истински го обичам не трябва да го спирам.
свила ми се е душичката от мъка
зная че няма да го спра, защото не мога и никога не съм му противоречала, не мога да кажа "не" на човека който до болка обичам.
но ми е малко мъчно че ще опита една нощ с другата...
искам съвет
просто някакъв хитър начин, нещо, нз какво, но някак да го убедя, но той да не се усети, че аз не искам или не го пускам, а просто да промени това си желание
моля, дайте ми съвет!
4udq se za6to izob6to ti e kazyl![]()
Доста наглее тоз индивид. Па и ти си балъче явно. Все пак по добре че ти е казал, щото повечето действат без да питат и без да знаеш. Но тва наистина е уникален случай. Що не направите тройка?
2т. системно
хаха, аз ако бях на твое място, само заради самият факт, че иска да опита с друга, независимо дали ще се получи ичи не, щях да го зарежа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mnogo kofti situaciq ama qvno 4uvstvata vi ne sa vzaimni 6tom iska da pravi takiva raboti
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
е той иска да опита нещо различно ако е само с една да види как е с друга, това не пречи на чувствата
може би щом иска да опита с друго момиче, значи се съмнява в дълбочината на чувствата си. затова не му пречи. остави го да опита, нали знаеш, че от опит глава не болиа ти през това време се надявай резултата да бъде в твоя полза и след като вече е бил с друга да разбере, че тя която и да е, не може да се сравнява с теб
![]()
много ясно...!Cори че го казвам,но този е голям глупак и доста нагъл...няма какво да му играеш по свирката...късай го веднага,пък той ако е имал някакви чувства към теб,ще се осъзнае и ще съжалява..Колкото и да го обичаш,можеш ли да се оставяш да те разиграва?...Първоначално написано от valantain_love
![]()
f@nt@zi@
Остави го.. Дай му свободата която иска. Може би е объркан и иска да разбере какво чувства към тебе, а не просто да си пропилява един вид времето без да е сигурен какво чувства към тебе.
Върне ли се твой е.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не съм съгласна, че трябва да го оставиш да пробва. Все пак по този начин пренебрегваш себе си. А той явно не те обича достатачно, защото би трябвало да осъзнае колко много ще те нарани по този начин. Глупаво е според мен да не му противоречиш, трябва да се защитаваш.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Абе момиче , ти луда ли си Уе ? Как ше го пусниш ? И кфо ако не стане нищо с унва момиче и той ако иска да се върне при теб ти ще се съгласиш ? Чи тфа си чисто унижение ? Явно е че тос идиот не те обича ! Или се бориш до край или го остави и зарежи ЗАВИНАГИ !объркана съм доста...
приятеля ми, когото страшно много обичам, бих казала, че обожавам, той е всичко за мен и едва ли ще стрещна друг толкова прекрасен човек.
за него съм готова и в ада да отида, само да му е добре и да е щастлив
сега ми каза, че искал да се пробва и с друго момиче, и че аз ако истински го обичам не трябва да го спирам.
свила ми се е душичката от мъка
зная че няма да го спра, защото не мога и никога не съм му противоречала, не мога да кажа "не" на човека който до болка обичам.
но ми е малко мъчно че ще опита една нощ с другата...
искам съвет
просто някакъв хитър начин, нещо, нз какво, но някак да го убедя, но той да не се усети, че аз не искам или не го пускам, а просто да промени това си желание
моля, дайте ми съвет!
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ей тва умът ми не го побира! Нямам думи. Нагло е, подло, гадно, унизително! Бих го зарязала моментално- и сега ще ти кажа защо. Според мен любовта е за двама. Явно не му стигаш. Ако те обичаще истински, нямаше дори да си помисля за друга, вярвай ми.
Имам усещането, че си търси повод да те зареже.
По-добре го зарежи ти, колкото и да ти е тежко. Ако се върне, значи те обича. Няма по-добър начин от този да му покажеш, че не го пускаш.
Иначе си имаш устичка-кажи му кво мислиш, че те боли ...Не ти ли е обидно?!
Май е по-добре да не говорите, а да режеш направо...
Не си струва, разбери ме![]()
Успех, дано да вземеш най-правилното решение, и не забравяй, че ако сте заедно, не си длъжна ТИ САМО да се съобразяваш с него. Любовта е взаимност!Помисли добре!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Колко нагли хора има в днешно време просто не е истина...
Това момче, ако те обича няма да иска други ...
Щом иска друга мацка, значи вече не те обича, а щом това е така - значи няма смисъл да му досаждаш и ти самата да си губиш времето с него...
Да, обичаш го, но любовта не е само да даваш, а и да получаваш, за да бъдеш истински щастлива...
Намери си момче, което наистина ще те обича и по-важното - уважава, което ще иска и жадува само теб и няма да има желанието да опитва с други...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами това,което е станало е ужасно.Кой може да ти говори така?Човека,който явно вече не те обича.Така е че,ако го обичаш не трябва да го спираш,но той го е казал главно,за да се разделите,не за друго момиче.Някакво неопределено.По-добре говори с него,защото работата е доста сериозна.
Има една приказка: Ако обичаш някой пусни го на свобода, а той ако те обича ще се върне в твоята страна.... Няма какво повече да говоря.... То е казано![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
na men mi se sluchi sashtoto...priqteli mi mi kaza"otivam na Rd i mislq da opitam s druga"......kazah "i da iskam ne moga da te spra,ako mislish che po tozi nachin mojem da imame vryzka-davai".....v kraina smetka se okaza che iskal da proveri reakciqta mi...LUDNICAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
аз немога да разбера такива тапанари каде ги намирате със конкурс ли ги избирате или как ? да не би да хващате най глупавия у квартала или даскалото![]()
Според мен те изпитва просто.. пусни го, аз съм почти сигурен, че ако наистина държи на теб това ще му е достатъчно доказателство и бяна да ходи никъде.
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
emi normalno,nali uj te obi4a?!...Първоначално написано от valantain_love
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Олееее....Не го пускай!!!Пък ако си се прави , го остави!!!!!!!
Abe kat mu e tolkoz merak neka hodi....az sam na principa ili shte si samo s men ili si ebi maikata...ne stava taka...toi shte hodi pri drugi,a az shte stoq i shte chakam da se vyrne pri men...ako dyrji na teb,nqma da otide....![]()