.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Toi ne my dava da izliza s men

Vsi4ko zapo4na kogato zapo4nah da izlizam s edni mom4eta ot daskaloto no znaeh 4e eedno ot tqh me haresva i edin den kogato me izpra6ta6e me celuna no az ne iskah da ima ni6to mejdy nas a samo priqtelstvo kakto be6e do togava i zatova sled 2-3 dena go ostavih zada ne se zadalbo4at ne6tata i my priznah 4e mn haresvam nai-dobriqt my priqtel i za tova taka stana(a tova si be6e istina) v posledstvie razbrah 4e i negoviq fr vinagi me e haresval i zapo4nahme da mislim kak da trugnem no seki put kogato my kaje(na mom4eto s koeto "hodeh") 4e imisli da stane ne6to mejdy nas toi my kazva ili 4e ako trugnem ne iska da ni vijda kogato sme zaedno ili 4e ako trugne s men nqma nikoga pove4e da my progovori.....ve4e si4ko opitahme da go obedim no toi go zapla6va i ne e saglasen....ve4e neznaem kakvo da pravim i za tova iskam pomo6ta vi...
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Re: Toi ne my dava da izliza s men

И защо по ягодите му искате разрешение да тръгнете?!
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    И защо по ягодите му искате разрешение да тръгнете?!
    za6toto se poznavat ot 4 godini i sa nai dobri priqteli

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Опазил ме Всевишния от такива приятели. Вместо да се радва, че приятеля му е щастлив, той му застава на пътя. Пълен нещастник. За***те го тоя и си се обичайте.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ами просто му намерете друго момиче. Така той ще те забрави и с твоя пич си оставате без никакви пречки.

Мега фен Аватара на koalka
    Той е пълен егоист,само на него да му е добре.Говори с момчето,което харесваш и решете.Не си струва заради някъв там да си разваляте онтошенията и да сте нещастни.А най-добре му обяснете,че просто няма смисъл от неговото упорство.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от DiSsReSpecT
    Ами просто му намерете друго момиче. Така той ще те забрави и с твоя пич си оставате без никакви пречки.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Той е пълен егоист,само на него да му е добре.Говори с момчето,което харесваш и решете.Не си струва заради някъв там да си разваляте онтошенията и да сте нещастни.А най-добре му обяснете,че просто няма смисъл от неговото упорство.

6том му поставя такива ултиматоми зна4и не му е истински приятел, така 4е няма какво да се притеснявате радвайте се един на друг и го от***те тоя.

C0mIx_Girl
    Guest
    e mi znachi e vreme vie trmata hubavo da si pogovorite i da si kajete vsichko ochi v ochi....kasmet

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Smiley_Girl
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Цитирай Първоначално написано от Smiley_Girl

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Това не е приятел !

mi takav 'priatel' ne e priatel prosto mi nqkav licemer,egoist kakto iskash go narechi.kaji kvo mislish v ochite mu da vidim kvo she napravi!
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

emi i az neprekusnato my povtarqm 4e ne my e priqtel i toi mi vika da ne sam go nastoivala sre6ty nego i da ne zeme posle mene da me obvinqt 4e sam gi skarala...

Тва не е истински приятел,истинският приятел колкото и да е наранен ще го превъзмогне заради "най-добрия си приятел",но явно той не му е никакъв приятел,той е егоист,понеже той е нещастен трябва и другите да са нещастни Не трябва да ви поставя такива ултиматоми,тва не е приятел,просто го заебете тоя,къф е тоя че ще ви нережда кфо да правите,просто такъв 4овек не заслужава дори един поглед,не се занимавайте с тоя оставете го и се оби4аите

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    black_cat na4upete glavata na onq pi4 i 6a e suglasen a onq ako trugnete 100% 6te se skarat i nqma sa sdobrqt nikoga... mn gadno ama tvoq trqa da e razbral kuf muhlio e fr. mu na4upete mu glavata 1 put puk ..
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ако наистина са добри приятели, не би трябвало този "бившия" да има такъв проблем с това. Пък и в крайна сметка приятелят никога няма да те кара да пренебрегнеш щастието си, единствено заради своя егоизъм и наранено "мъжко" достойнство. Така че не мисля, че има нещо, което да ви спира. Но ако все пак момчето, което харесваш, не иска да си разваля отношенията с "най-доброто приятелче" просто си намери някой по-сериозен - по възможност със сериозни и разбрани приятели.

Супер фен
    Според мен изобщо не трябва да ви пука за мението му.Какви ти най-добри приятели!?!?!?Това приятел ли е?!?!?Не си ли се замисляла за това?!Ако беше истински приятел нямаше да се стига до тази ситуация да му искате разрешение да тръгнете.Това звучи тотално смешно и ... тъжно !!!!

Guest
    Ебати фр-тата честно.Ако бях аз и моя бест фр щяхме да искаме да правим тройка с теб

Тоя въпросния не е истински приятел, това е ясно!! А ако другото момче наистина държи на теб, би трябвало да не му пука толкова че няма "разрешение", 'благословия" или там каквото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си