- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- VSICHKI ME EBAVAT
pisna mi veche, kakvo kato imam po-dobri ocenki ot tqh ne e nujno da me biqt...
i mi vzimat ochilata samo i ne vijdam i tichat iz staqta i az se pribivam iz chinovete i posle daskalkata na men se kara che sam butal iz staqta i mi se prismivat
Ami spored men ne trqbva da im obra6ta6 vnimanie.Ti si izkarvai ocenkite i izob6to da ne ti puka...Posle te 6te zakasat v jivota i 6te si vikat "ehhh za6to ne y4ihme..."Ostavi gi da ti se podigravat - VSI4KO SE VRA6TA
Abe ne e taka beeee
Na men edin mi sedna na glawata i me pleskashe po korema shoto sym po pulnichuk a drugite me durjaha za rucete i daje si izmisliha pesen i bqh kato baraban![]()
Sigurno shte se premesta![]()
6to si mislq 4e temata e ebavka![]()
Един ден ше станеш шф и ще видят те. Като закъсат в живота...![]()
![]()
2т. системно
определеноПървоначално написано от hforce
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Emi togava 6tom tolkova mn te tormozqt premesti se v drugo daskalo
Ако не е ебавка съвета ми е да поговориш с вашите и да им кажеш как постъпват с тебе и те да вземат мерки.В краен случай се премести в друго училище.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
амм не мисля че трябва да ти пука ...но аз не мога говоря по тая тема щото никога не съм имала хуави оценки ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако наистина темата не е ебавка..говори с вашите и им кажи да те преместят в др даскало..то тва не може да се тарпи![]()
![]()
![]()
ако са толков гадни за колкото разправяш говори с родителите си нека те да решат или да поговорят с класната ти там с саучениците ако тряа родителска среща да се направи и да се разберете щото те нямат право да те закачат! и да ти нарушават личното пространство! а в краина сметка ако продължават отиди в някое по спокоино училище но това е чак накрая ако се изчерпят всички останали вариянти.Първоначално написано от Анонимко
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Mai 6te se prisaidinqПървоначално написано от hforce
![]()
Темата ми се струва, че е неква плоска ебавка. Ако е така, много тъпо от страна на този който я е пуснал, защото това не е нещо с което трябва да се ебаваш! Някой ден един такъв ще стане много повече от теб и тогава ще съжаляваш, че си предизвикал съдбата по този начин.
Ако темата не е ебавка, а е пусната съвсем сериозно, мога да те посъветвам да им теглиш една дълга и широка и един ден тъпкано да им го върнешТакива като тях не заслужават да живеят, ех човешката завист няма граници.....
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Хмм..Първоначално написано от mon4eto
и аз ще се присъединя...
Не е ебавка според мен, защото хората се дразнят, когато другите имат по-добри оценки.И ако тея първите са някакви идиоти (а такива има много) със сигурност ще правят това.Казвам го донякъде от личен опит...Първоначално написано от olive_oil
А към автора-не им обръщай внимание, те ще си съсипят живота, а не ти.както казаха преди мен-Всичко се враща.
хъхъ..
Абе и мен мн пъти са ме подигравали ама не чак толкова гадно , само от типа "зубър ... зубри" . Но не обръщам внимание ,каквото и да ми казват , за учене , за облекло , не ми пука какво мислят другите...
Da i men se opitvat ne6to da me podigravat....ama ne6to ne im izliza nomera.Podigravat se za6toto zavijdat e pri men e po drugo.Ne mi zavijdat za ocenkite a za vun6niq mi vid i ne samo qd gi e za6toto az imam pove4e ne6ta koito te nemogat da si pozvolqt.Naprimer moqta kosa e rusa oba4e az q izrusih pove4e i se polu4i mn qko i vsi4ki mi kazvaha kolko mi e krasivo samo 4-te "fracli" ot klasa mi ne smqtaha taka te kazvaha 4e mi e grozno,no prosto gi e qd to se vijdaAz mn pati sam kazvala KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!!!!!!!!!!!Taka 4e ne se vprqgaite i kvoto vi govorqt prosto ne im obra6taite vnimanie
![]()
Първоначално написано от In4iTu_
bace v takiva slu4ei maitai iumrucite nared, udraqi kydeto ti padne i tav e na4ina, az sym imal podobni slu4ki ne sy6tite de, no sym se opravql, ska4am na boi na si4ko jivo, trqbva respect, mesteneto moej i da pomogne, no si predstavi v noviq ti klas da sa po-golemi izrodi!Първоначално написано от Анонимко
Ей пич, преди и аз бях като теб!Само ми се подиграваха, закачаха ме абе едва ли не абсолютен тормоз!Знам не се трае...тиъ, че взимай мерки, а не се давай да те правят на глупак!
Или не им обръщай внимание и като видят, че срещат "стена" и не могат да я съборят ще спрат[!
Другия вариант е да се преместиш в друго даскало, но не е гаранция, че няма да имаш същия проблем!Винаги ще има някой който да ти създава проблеми!въпросът е в това да не му обрущаш внимание и да не му се даваш!
Покажи им на твойте съученици, че не ти пука и не им се врузваш на глупостите им!![]()
И аз съм имала подобен проблем.Абсолютно всички в класа ми ми измисляха прякори и беше някав страшен ад.Беше ме страх да ходя на училище защото всички ме удряха и обиждаха и тва беше щото едно момиче настроиваше всички срещу мен защото аз не и играех по свирката като всички останали,но малко по малко всички разбраха каква съм и сега имам много повече пиятели.За това аз ще те посаветвам да не се убезкоражаваш и да чакаш,а ако мнението им за теб не се промени се уплачи на класната.И според мен няма да помогне ако се преместиш защото във всеки клас има по няколко такива.