.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен
    Град
    Бургас

kogato edno mom4e se darji protivno..?

mislite li 4e kogato edno mom4e naro4no vi izkarva izvan nervi varti vi igri4ki i samo vi qdosva zna4i vi haresva? spored men za da se opitvash da draznish nqkoi i da mu praish nomera trqbva da si zainteresovan ot nego no vazmojno li e vsi4ko samo za da se prai na maj i na int vapreki 4e ne se int ot momi4eto

Еми има два варианта. Или да го прави, за да се покаже колкото е велик, или за да отблъсне дадено момиче. Честно казано от личния ми опит май е второто )

Голям фен
    Град
    Бургас
    mi dam poprincip i az taka si mislq no osven gadnoto darjanie ako i nqkoi pat te pregrat6a ili te gleda i t.n mmm moje bi ima nqkakaf 6ans nali

Голям фен
    Това е много идивидуално.Но като каза това за нарочните игрички,малко ми напомня на 1-2 клас - момчетата на тази възраст правят така,нали се сещаш - закачат се,бият се с момичето което са си харесали.Това доказва(без да обиждам мъжката част) че макар и пораснали,в момчетата винаги си остава онова детското.А относно въпроса ти смятам че или има огромен интерес или огромен безинтерес
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Това е много идивидуално.Но като каза това за нарочните игрички,малко ми напомня на 1-2 клас - момчетата на тази възраст правят така,нали се сещаш - закачат се,бият се с момичето което са си харесали.Това доказва(без да обиждам мъжката част) че макар и пораснали,в момчетата винаги си остава онова детското.А относно въпроса ти смятам че или има огромен интерес или огромен безинтерес
    Подкрепям.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Зависи... според мен това е тъпо,защото ги има и такива...не знаят как да покажат чувствата си и се държат като идиоти..
    Но разбира се може и наистина да не те харесва и за това така да се държи... незнам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си