- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Celuvka s ezik
Моля ви помогнете,на 16 години съм и никоган е съм се целувала с език....излизам с едно момче и нз какво да правя.Кажете какво точно да правя.плс мерси
Еми кажи му да те научи!Може той да не се е целувал.
toi e na 20....
kakvoto ti doide tova praviDa ne misli6 4e ima nqkakuv to4no opredelen na4in?
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
има поне 10 такива теми
просто си отваряш устата и всимаваш със зъбите
просто си става ..
ем точно първия път не очаквай кой знай какво да направиш,за мен първия път е забблуда (в секса,целувката).. ще се научиш постепенно..и аз мнопго се чудих какво да правя първия път,а сега ми казват,че се целувам страхотно..Ще се научиш !
I am a violet butterfly !
Еми чакай да те целуне и ще се научиш,преди тва няма как да стане !!
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Гледай да не го хапеш \/
![]()
Робинята на Quench
koe... ?Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
То не се казва,а се показва....
mi nee goqlma filosofiq kato za 1vi pyt prosto si preplitate ezicite i po4vat da se vartqt
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Просто му кажи ,че не можеш да се целуваш и той ще те научи.Ако пък те е срам просто си отвори устата и почни да си въртиш езика...абе ще видиш.Наистина както каза някои "не се казва ,а показва " Айде успех :Р
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
6ti doide otvutre spoko![]()
no exit
Blagodarq vi mnogo![]()
Аз само с език се целувам тоя твоя много ме изненадва
И той не можа ли па да си намери някой пълнолетна
Ебати то по хубава от тая с език няма![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Еми кажи му че не може да се целуваПървоначално написано от shalqlq
![]()
Ебати хванал си дете за гадже па той по зле![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
ami to 6e si doide ot samosebe si ne trqbva da se pritesnqva 4e ne moje6 ili nz kak tva e ne6to normalno ako iksa6 dori moje6 da mu kaje6 ako li ne prosto sledvai negovite stupki i malko po malko 6te se naglasite