.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Ogi
    Guest

Упражнения за широки рамене

Здравейте!
    Значи аз съм на 16 години и съм едричък и здравичък (185 см и 70 кг) Ходя на лостове, на фитнес от време на време па и вкъщи се помпам с гири тва онова
    Но ми трябва нещо спецялно само за рамене (да станат по широки)
    Айде хелп, мерси предварително! :P

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    da we verno i az iskamda znam ne6to po vaprosa

Супер фен
    Ми ходи на фитнес, има 3-4 упражнения за рамо.
    2т. системно

тва е костна структура. там вече е ген. най-много с плуване
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    am s pluvane dam

Голям фен Аватара на Ziezi

Re: Упражнения за широки рамене

Цитирай Първоначално написано от Ogi
    Здравейте!
    Значи аз съм на 16 години и съм едричък и здравичък (185 см и 70 кг) Ходя на лостове, на фитнес от време на време па и вкъщи се помпам с гири тва онова
    Но ми трябва нещо спецялно само за рамене (да станат по широки)
    Айде хелп, мерси предварително! :P
    Хаха,раменете не можеш да си ги направиш по-широки!Можеш да си разшириш гръдния кош,ма вече си голям за тая работа...Все пак можеш да пробваш с плуване,също легаш на некоя пейка и вдигаш гири над гърдите,тичане...

ПП:Ако имаш предвид под "по-широки рамене" да развиеш мускулите на раменете тва вече е друго!Там си има специални упражнения,които са описани в повечето фитнеси(поне в този в Хенри Форд)...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Повече от фен
    Еми...Има два случая-или си имаш ген и си с широки рамене(след като питаш едва ли твоят случай) или постигаш този вид чрез един вид илюзия.Самото разстояние не можеш да промениш,НО ако развиеш добре гърба(най-вече широчината,демек тересите и латисимус демек набирания и придърпване на скрипец пред гърди ),раменете(най-доброто упражнение според мен е раменната преса,рядко правя други упражнения за рамо и то ми е може би най-развитата група,но все пак може би на теб друго упражнение ще ти действа по-добре-експериментирай) и имаш тясна талия(след като вече си качил на гърба и раменете едно нвд(нисковъглехидратна диета) ще добиеш този вид.Нз доколко го нописах разбираемо тъй като събрах всичко в едно изречение,но надявам се ще разбереш за какво става дума

Град
    Kozloduy
    emi kato za na4alo vodnite sportove ..grebane,pluvane..no trqq da se potrudi6 i v zalata nablqgai na trenirovkite za 6irina na gurba..Nabiranq,Goren skripec,goren skripec s usporeden hvat a su6to i pull over oba4e s tfa uprajnenie vnimavai 6ot ima golema opasnost ot kuntuzii nameri nekoi da ti go pokaje i togava go pravi!
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си