.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: 6te poludeq

no6ten_vqtar
    Guest

6te poludeq

na 20 godini sam. sre6tnah q predi godina i ne6to. ednakvi zodii sme predi neq ne bqh cvete za mirisane. no tq napravi taka, 4e da ne iskam da pogledna drugo momi4e.
    postoqnno me revnuva6e.postoqnno se karahme.edin den q hvanah v iznevqra. na sashtiq den prespah s druga. dosta vreme ne q tarsih.no bez neq bqh stra6no samoten. obadih i se, tq pla4eshe po telefona. pak se sabrahme.razigrava6e me qko. revnuva6e, ne me tarseshe s dni, ne otgovarq6e na smsite i obajdaniqta mi. mnogo bezsani no6ti prekarah.postoqnno i kazvah 4e q obi4am,a tq mi otgovarqshe-"i az te obi4am, no ne moga da ti vqrvam". sled vreme q vidqh pregarnata s drugo mom4e. sprqh da q tarsq. bqh s mnogo drugi momi4eta, no ne moga da q zabravq. vsqka sutrin sled kato se sabudq o4ite mi se izpalvat sas salzi. ve4e 4 meseca sme razdeleni i az ne moga da q zabravq. kazvaha mi 4e tq sahto strada za men.
    ot nqkolko dni zapo4na da mi pi6e, no az ne i otgovarqm.
    obi4am q adski, no tq me kara da stradam adski.s neq mi bqha edni ot nai prekrasnite migove v jivota.nikoq ne bqh dopuskal tolkova blizo do sebe si. neznam kakvo da pravq.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mi pi4...ne se ubijdai ama kato gledam si bil jenkar i si si nameril maistora..ako e taka kakto kazvam ne se surdi na sudbata 4e ti vru6ta vsi4ko ot druga strana..e prava 4e ne ti vqrva..ama vse pak se vijte i se razberete kvo she praite i dali 6te ste zaedno..ae uspeh!
    no exit

Miliq ti... ! Qvno mnogo q obi4a6!Ako i tq te obi4a 6e se vurne pri teb,ako li puk ne...jivota produljava ima i drugi!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен връзката ви е свършила много отдавна, просто не искаш да си го признаеш пред самия себе си. още щом се е появила първата изневяра, всичко между вас по един или друг начин е прекъснало.

забрави я - може би трудно, но е и невъзможно!

no6ten_vqtar
    Guest
    az sim jenkar, a tq e k***e. namereh si maistora naistina.vapreki vsi4ko go obi4am toq maistor. znam i haraktera i znam 4e vsi4ko 6te se povtori, no kolkoto i da se ma4a da q zabravq-NE MOGA!!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Пич не се обиждай ама си личи,че сте от една зодия и може би сходни характери просто си въртите едни и същи номера и сте като в затворен кръг.Ако обичаш толкова много това момиче колкото твърдиш хвърли всичко зад гърба си и нека й тя го направи поговорете си и се съберете отново.Успех!
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Забрави я. Не можете да я карате така... самонаранявате се

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    mi pi4...ne se ubijdai ama kato gledam si bil jenkar i si si nameril maistora..ako e taka kakto kazvam ne se surdi na sudbata 4e ti vru6ta vsi4ko ot druga strana..e prava 4e ne ti vqrva..ama vse pak se vijte i se razberete kvo she praite i dali 6te ste zaedno..ae uspeh!
    Mnogo qsno i az taka bih postypila s nqkyv jenkar ,koito 6e mu mine meraka sled 3 dni

ти сам казва6 4е си женкар, но и в с16тото време казба6 4е много я оби4а6...ако наистина я оби4а6 толкова силно трява да направи6 вси4ко в1зможно да си й верен и да си 4естен с нея.ако тя те оби4а трябва да направи с16тото.ако наистина искате да сте заедно и страдате един без друг според мен е наложително да положите усилие.

no6ten_vqtar
    Guest
    vijte, dokato bqh s neq, za men nqmashe drugi momi4eta. tq beshe tazi, koqto parva izneverqvashe. az samo i vrashtah. ne moga da razbera zashto go praveshe. zashtoto naistina ne mi vqrvashe i skashe da nqma da vrashta ili prosto si igraeshe s men. a pak do kolko sim jenkar?! nikoga ne sim daval naprazni nadejdi. ne sim izpolzval momi4eta, koito vlagat 4uvstva. vinagi sim gledal da izqsnq tozi vapros predi da spq s nqkoq, s dve dumi podbirah to4nite hora.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто трябва да се опитваш да я забравиш!Тя е сложила край на връзката ви,като ти е изневерила.Това показва,че чувствата й не са толкова силни,а ти незнам защо си го направил....и още по-малко да преспиш с друга...и двамата,а особено тя не може да претендила за вярност,щото така ти го е казала,все едно,че тя ти е вярна,а само ти си грешния.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто трябва да се опитваш да я забравиш!Тя е сложила край на връзката ви,като ти е изневерила.Това показва,че чувствата й не са толкова силни,а ти незнам защо си го направил....и още по-малко да преспиш с друга...и двамата,а особено тя не може да претендила за вярност,щото така ти го е казала,все едно,че тя ти е вярна,а само ти си грешния.
    to4no

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Опитайте да си върнете доверието един в друг.Иначе всичко ще се повтори.За да сте щастиливи заедно трябва да си вярвате.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си