na 20 godini sam. sre6tnah q predi godina i ne6to. ednakvi zodii sme predi neq ne bqh cvete za mirisane. no tq napravi taka, 4e da ne iskam da pogledna drugo momi4e.
postoqnno me revnuva6e.postoqnno se karahme.edin den q hvanah v iznevqra. na sashtiq den prespah s druga. dosta vreme ne q tarsih.no bez neq bqh stra6no samoten. obadih i se, tq pla4eshe po telefona. pak se sabrahme.razigrava6e me qko. revnuva6e, ne me tarseshe s dni, ne otgovarq6e na smsite i obajdaniqta mi. mnogo bezsani no6ti prekarah.postoqnno i kazvah 4e q obi4am,a tq mi otgovarqshe-"i az te obi4am, no ne moga da ti vqrvam". sled vreme q vidqh pregarnata s drugo mom4e. sprqh da q tarsq. bqh s mnogo drugi momi4eta, no ne moga da q zabravq. vsqka sutrin sled kato se sabudq o4ite mi se izpalvat sas salzi. ve4e 4 meseca sme razdeleni i az ne moga da q zabravq. kazvaha mi 4e tq sahto strada za men.
ot nqkolko dni zapo4na da mi pi6e, no az ne i otgovarqm.
obi4am q adski, no tq me kara da stradam adski.s neq mi bqha edni ot nai prekrasnite migove v jivota.nikoq ne bqh dopuskal tolkova blizo do sebe si. neznam kakvo da pravq.