- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- вапрос4е :))
ае искам да ви питам ....зна4и като се регистрира6 жаж форума от ма4ало си "новак", след 50 мнения стаа6 "фен", искам да ми кайте след това какав става6 и на колко мнения си сменя6 там...маниииките..."новак,фен .супер фен.....ала бала....мега фен" наясно сам 4е темата не е за тука ...ама...не и намерих място, сигурно има о6те много такижа теми...ама ....ни6то не намерих. стига ми един ясен отговор и мойете да я заклиу4ите. благодаря предварително. :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
Аз па щи дам един съвет - ако си решила да влуудиш само не дей да пробваш.
ае сериозно питам е хьахьХЬА интересува ме .![]()
Admin-Coki:
Значи майнийката ти е да 500-тното мнение. След това се отказваш, защото няма по-голям "ранг".
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Тя няма още 100 мнения и й личи простата натураПървоначално написано от Mo6nо
![]()
//offtopic Mo6no
Скивах, че си писал по блога ми![]()
Радвам се, че има теми, които те интересуват.
50-фен
150-повече от фен
250-голям фен
400(не съм сигурна)-супер фен
500-мега фен
до 500 ти е зора,нали![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
големата лудница е тва с мненията а
2, 11 и 8 точка системно - бан
Пробвай следващият път с вЪпросЧе, а не с вапрос4е. Имаме си и 'Ъ', и 'Ч' в азбуката и не се плаща, за да се използват!
добавям че си имаме и "ш","щ","ж","в"....ама кво да се прайПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
6emet4e, ти нямаш право на гласПървоначално написано от 6emet4e
шегувам се. права си. просто коментирах само името на темата. на поста изобщо не ми се иска да обръщам внимание.
аве и аз нямах желание да обръщам внимание на поста,ама като го прочетох и тва ми се заби в очичкитеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
"жаж форума","о6те","мойете"...![]()
ae duhaite e ko ma ebe kak sa pi6e e ...hxaHXAhxA pitah kot mi trqa6e i dobre4e ima malko po-umni hora kato linkin_park_fenka 4e me razbra . hi4 ne ne ebe ....kakto iskam tai 6te si pi6a e...vaaa...basi tvarejnite oligofreni....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
оф я по-кротко!Първоначално написано от sAsHeTo0_f
ПП "tvarejnite oligofreni"-към тая група явно спадаш ти,не ние!![]()
Я! Някой много се пали. Ама най-добре да си запали гъза! Не ми пука особено как пишеш - то си е за теб. На теб ще ти се смеят. Жалко е да видиш как при теб идва човек да иска работно място и да неможе да си напише CV-то.Първоначално написано от sAsHeTo0_f
![]()
ми....например пиша сас "ВР" както ми е удобно таи 6те си пиша мноо ясноче си е за мен....тцтцтцтц![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от NiKOLAN
Damm za mene opredeleno be6e .....
Kato se regnah predi nqkolko dena i mi be6e merak da napravq vsi4ko samo da ne sam novak i za dva dena 50 mneniq ama sega mi omrazna