Здравейте,
пи6а тук за6тото с не знам кьм кой друг да се обьна за помо6т и се надявам вие да можете да ми помогнете!
С приятеля ми сме заедно от няма и 2 месеца но сме приятели от много години и сега когато най-после имаме врьзка се оби4аме безкрайно много!проблема е,4е живеем в разли4ни градове в двата края на Бьлгария.Виждаме се по4ти всяка седмица-или той идва тук или аз отивам там но това е само за по два дни,през останалото време и на двамата ни е ужасно трудно.Аз само пла4а,не ми се ходи на у-6те,само за него мисля...Знам 4е и той ме оби4а стра6но много,даже може би пове4е.Не сме казали на на6ите о6те за6тото ба6тите ни се познават от деца и не мислим 4е 6те реагират добре на такава новина.Аз бих могла да се преместя при баба ми която живее в с16тия град като приятеля ми,но майка ми не ме пуска-казва 4е не с1м свикнала на ло6и усовиа и 4е баба ми е свикнала да живее сама.Но аз бих направила вси4ко да с1м с него!Говорим си как 6те б1дем заедно след години,как 6те живеем заедно и т.н.
Моля ви помогнете ни!Дайте някак1в с1вет за6тото 4увството на безизходица и наистина ужасно!!
п.с.:извинявам се за правописа-не с1м добра на фонети4на