.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Guest

какво да направя, наистина съм влюбен

така да питам и аз. значи ситуацията е следната: има едно наистина много специално момиче в което наистина съм влюбен, досега съм имал приятелки с които сме били в сериозни отношения (но не съм ги обичал, а по-скоро имах нужда все пак от жена), а това момиче за което говоря само сме си говорили , или сме се бъзикали ей така, но съм страшно влюбен в нея от около година. но винаги се получаваше така че или тя има приятел, или аз имам приятелка и не ставаше работата (въпреки че усещам че и тя ме харесваше). както и да е, ама вече когато бях решен да действам стана друго - хоп и трябваше да замина за чужбина, и всичко се провали

та сега мисля че требва да направя нещо, ама не знам точно какво, защото ме е страх да не ми откаже, плюс това и в момента си има гадже (просто никога не съм виждал по-красиво и готино момиче от нея, и всеки път като я видя изпитвам нещо много странно, но в същото време много хубаво)
    и сега си мисля че не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола по стечение на обстоятелствата

вероятно няма с кво да ми помогнете ама да си кажа...

Супер фен

Re: какво да направя, наистина съм влюбен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    .... не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола ....
    Като каза това за колата имам чувството че темата е ебавка .... или поне края както и да е ... смятам че не трябва толкова бързо да предприемаш нещо по-сериозно щом не сте си виждали извсетно време.Пъво си възстановете добрите отношения и ако пак усещаш че те харесва както преди,давай.

Guest
    не това с колата не е ебавка, просто работих в чужбина известно време и си купих кола. мисля че не е проблем да си хвана някоя за която парите са всичко, но за момичето за което става дума те не са от такова значение , а и аз не искам никоя друга- вече почти половин година, може би и повече нямам приятелка, но не съм и изпитвал желание да си търся...

иначе сме си в добри отношения, пием кафе от време на време, но като приятели, за съжаление. но ми се струва че има някакъв пламък в очите и който ме кара да си мисля че може да излезе нещо между нас... ама не знам дали да давам направо или не, защото ще ми е много гадно ако ми откаже да бъдем нещо повече от приятели (както казах тя има приятел, който май е сериозен защото е с него от доста време

Мега фен Аватара на iiirish
    с това последното за колата окончателно сам се осра с извинение какво значение има дали ще си с хубава кола или не. ако тя иска да бъде с теб ще го направи ако ще и пеш да й се налага да върви! е, ако е к*рва това вече е друг въпрос, защото те не отказват материалните удобства!
    то и моя приятел има BMW от две седмици, и пеш съм вървяла и по по-стари коли съм се качвала и какво от това?! да не би това да ме е спирало?! мисля, че една кола не може да компеснира нищо колкото и хубава да е тя!

Супер фен
    не това с колата не е ебавка, просто работих в чужбина известно време и си купих кола. мисля че не е проблем да си хвана някоя за която парите са всичко, но за момичето за което става дума те не са от такова значение , а и аз не искам никоя друга- вече почти половин година, може би и повече нямам приятелка, но не съм и изпитвал желание да си търся...

иначе сме си в добри отношения, пием кафе от време на време, но като приятели, за съжаление. но ми се струва че има някакъв пламък в очите и който ме кара да си мисля че може да излезе нещо между нас... ама не знам дали да давам направо или не, защото ще ми е много гадно ако ми откаже да бъдем нещо повече от приятели (както казах тя има приятел, който май е сериозен защото е с него от доста време

Гледай сега в такъв случай хората са казали: "Ако рискуваш може да победиш,може би не.Но ако не рискуваш ще изгубиш задължително".Представи си да си мине времето и вече да ви раздели животът и ти цял живот да се изяждаш от яд че не си пробал и не си разбрал какво е щяло да стане ако беше рискувал?Щом виждаш "пламък в очите и" не разбирам какво още чакаш??????Вярно че ако те отреже може да си развалите и приятелството но пък иначе ще си останеш само с него!!!

Guest
    принципно правилно са казали хората
    да спомена аз съм на 23, а тя на 22 (тоест не са хлапашки работи, ами по-сериозни)
    естествено че искам да бъда с нея, но с нейния си приятел (с който е вече почти година) изглежда щастлива. и сега не знам искам ли да се бъркам (естествено че искам де, ама ако не се получи нещо как ще си простя?)

а може би вече тя да не изпитва същото което аз си мисля че изпитва, защото гледам от моята страна, защото съм влюбен в нея
    пп може би не говоря много разбираемо ама наистина съм объркан (сигурно много хора са го изпитвали)

Град
    sofia
    kolata nqma da pomogne osven ako ne e mn zle tva momi4e ina4e brat ako te xaresa xaresa ako ne ima i drugi macki ama kak moe da kazva6 4e si imal seriozna vruzka sled kato ne si gi obi4al nz tai 4e kasmet

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре е да говориш с нея и да се изясните.Това за колата беше супер тъпо,но няма значение...тя е щястлива с него може би един разговор ще свърши работа,за да разбереш за нейните чувства,които според мен ги няма.А и да ги има,но те да не са толкова силни и знаеш,че е по-щастлива с него би ли им развалил връзката?Макар че,ако го обича нищо не може да я развали,още по-малко друг човек.

Супер фен

така да питам и аз. значи ситуацията е следната: има едно наистина много специално момиче в което наистина съм влюбен, досега съм имал приятелки с които сме били в сериозни отношения (но не съм ги обичал, а по-скоро имах нужда все пак от жена), а това момиче за което говоря само сме си говорили , или сме се бъзикали ей така, но съм страшно влюбен в нея от около година. но винаги се получаваше така че или тя има приятел, или аз имам приятелка и не ставаше работата (въпреки че усещам че и тя ме харесваше). както и да е, ама вече когато бях решен да действам стана друго - хоп и трябваше да замина за чужбина, и всичко се провали

та сега мисля че требва да направя нещо, ама не знам точно какво, защото ме е страх да не ми откаже, плюс това и в момента си има гадже (просто никога не съм виждал по-красиво и готино момиче от нея, и всеки път като я видя изпитвам нещо много странно, но в същото време много хубаво)
    и сега си мисля че не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола по стечение на обстоятелствата

Мисля,че едно момиче ако не те харесва дори и дворец да има може да ти се хване но няма да е по любов!!!Иначе кажи какво чувстваш според мене!!!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    are i az da ne kazvam kolko be6e tupo tva s kolata............mislq ,4e trqbva da si pogovori6 seriozno s neq,vse pak ne ste nqkoi de4ica a ste na po 20 godini!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    София
    абе я по-добре ходи се гръмни някъде!ти си пълен идиот да си мислиш че колата е от значение!!!ако бях на мястото на това момиче никога нямаше да ти обърна внимание щом си мсилиш че едно BMW примерно ще те направи по-готин!!!така че съвета ми е:
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Град
    sf
    podari i roza,4ervena roza. tq 6te razbere...vsqko momi4e 6te se zaradva ako e na neino mqsto.

Моето положение се доближава до разсказаното разбира изключение е колата и това че си имала гадже и от прочетените отговори разбрах че опит едва ли боли глава така че освен да изясним какво чустваме друг избор няма
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

nedei taka be pi4!!!!! momi4etata ne gledat samo dali ima6 kola!!! vij sa po tvoq vapros 6e ti kaja samo edno-obi4a6 li q DEISTVAI !!! malko samo me pritesnqva 4e si imala gadje ama ako i tq te haresva i sega6nata i vrazka ne e seriozna moje i da stane rabotata! oba4e ne za6toto ima6 kola!!! aide stiskam palci! dano stane rabotata! posle pi6i da kaje6 kvo e stanalo 4e napravo me zaintriguva s taq tema!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

е щом имаш кола как ще ти откаже.... хахаха тц.... яко заблуден =) Щом те харесва, ако с гаджето й нещата не са сериозни.. може и да стане.

Guest
    добре де какво се хванахте за колата, плюс това не съм казал дали е бмв
    но ще видя какво ще стане, мисля че розите ще са от полза. ще и призная какво чувствам, ако и тя изпитва същото към мен ще е много хубаво, ако не поне се надявам да не я отблъсна с постъпката си и да останем приятели (дали при такова развитие на нещата ще може да бъдем приятели, за мен няма да е проблем, но за нея не знам..., момичета кажете какво бихте направили, ако някой ви се обясни в любов и ви подари примерно 100 червени рози , а в същото време си имате сериозен приятел

благодаря на всички за отговорите, ако стане нещо в близките 2 седмици ще пиша...

не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола
    и ко вече кат имаш хубава кола и тя мацката ше тича при тебе т'ка ли
    бро?
    абе такива с ващи коли и т.н и особено с тия изречения...напрао не моа ва трая......
    лично мнение бро ама ти изобщо не я заслужааш
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола

лично мнение бро ама ти изобщо не я заслужааш
    повярвай ми заслужавам я много повече отколкото можеш да си представиш, докато бях в германия не съм погледнал друго момиче, даже и не съм си помислял за друга... общо взето много страдах, защото навремето не събрах смелост да и призная това което изпитвах, с една дума се прецаках, грешката е моя

Pr0sTak
    Guest
    Момичетата се фанаха за колата ама да не казвам че са на по 15-16 години и няма да ми откажат 1 кафе ако видят че имам ферари или ламборджини а не обикновенните коли които виждате а да не говорим за последни модели бмв-та и мерцедеси

Недейте тей щото не ви е опряло до гъзята и не знаете как е. Неможете да предсказвате.

Пример: спира със някое червено ферари оня главния актиор от сериала Жената в огледалото. Маркос мути дет се казва там и спре със ферарито и ти каже мн си красива искаш ли да отидем някаде да пием кафе.

Вие какво ще кажете е момиченца аа НЕ благодаря не ти искам колата и ти си грозен..... аз не съм материална.
    Или ще му предложите да ходите пеша ?
    И мисля че няма хора които не мечтаят за ферари било то да видят да се качат да се возят или да го имат

Вие щот не сте материални за туй кат ви предложат да се возите не отказвате ам се качвате у колите на гаджетата си и мятате едни погледи се едно сте..... у последните модели на спортните коли аре аре...

Колкото до афтора я кажи каква е колата дано не е БМВ че ще си дам бъбрека за нея

1.Колата...... ти си знаеш и подкрепям всички упреци към теб.
    2.Ти си на 20, и очакваш помощ от някви пубери на по 14-16 години... Така ли?
    3. Аз съм на 14 и вече го разбрах че колкото повече чакаш, толкова повече губиш. Доказано и изпитано ЛИЧНО от мен.
    4. Докато някой не те отреже категорично, няма забравяне, затова давай.
    5. И какво като има гадже, ще скъсат, ако те обича(но не всички правят така).
    6. Ти голям паралия си бил бе... и ако мислиш че това ще помогне- грешиш.
    7. Всяка секунда е важна. На мен ми се разминаха работите за 1 седмица, такаче давай бързо и не чакай.
    8. Не може да чакаш нещата от самосебе си. Трябва да действаш и да направиш първата крачка- да и кажеш всичко.
    9. Започни ги да ги четеш наново от 1, поне разбереш нещо.
    10. Успеххх!!! И да поканеш на сватбата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си