.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Denis4eto
    Guest

Искам да помоля за съвет и мнение

Значи ще поискам малко помощ от момичетата , а защо не и момчетата с повече опит от мен
    Историята е следната:
    Има едно момче от класа ми , което постоянно идва при мене , днес например в междучасието седна до мен на моя стол и така седяхме и по време на часа по Химия , всяко друго междучасие идва при мене говориме си нали , гушка ме , даже в коридора преди да влизаме в часа по музика бяхме около 6 човека (2 момчета и 4 момичета)нали и сме се гушнали и като би звънеца за влизане и всички започнаха да влизат и такова само той не ме пускаше и си седяхме близо 1 минутка така в коридора след тва в часа той беше зад мене и постояно нещо ми говоре даваше ми картинки да гледам от телефона му.По скайп какви ли не неща ми пише .... но нз дали не се ебава само с мене или нещо друго
    Вие как мислите ..моля за съвет и малко хелп

Мега фен Аватара на koalka
    По всичко личи,че момчето те харесва.За това без да се срамуваш му поискай телефонен номер или на живо го покани да излезете.

Denis4eto
    Guest
    Днес си разменихме телефоните , скайпа също , а в съботао най-вероятно ще излезем малко хора от класа , но мен ми адски сдухано и не го познавам толкова добре (познаваме се откакто започнахме даскало) а нз може би съм прекалено срамежлива за да отиде аз при него вместо все той ..много съм объркана наистина нз

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хах малко бебешки историйки ми се струва,но както и да е. Момчето те харесва,може би се опитва да те свали,така че няма нищо лошо да пофлиртуваш с него,излезте на кафенце малко,поговорете си и мисля че ще станат нещата.Успехх:}}
    f@nt@zi@

едва ли само се ебава с теб мисля 4е те харесва както казаха и преди мен.оба4е не6то не разбирам за какво иска6 сьвет??6том те харесва и ти го харесва6 зна4и какьв е проблема??

Супер фен
    а може и да иска да препише от теб, аз така правих в училище ( гледах да седна до някое момиче, че да ми подсказва, защото не бях особено ученолюбив )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от assd
    а може и да иска да препише от теб, аз така правих в училище ( гледах да седна до някое момиче, че да ми подсказва, защото не бях особено ученолюбив )

Хаха щом седна до мен и станахме 4 на тая маса а е разрешено само по 3 прави си извода къв ни е учителаи какво въобще учим и плюс тва само ни базикаше

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ми според мен те харесва,отиди на кафе с него пък ще се види след това каво ще стане?а ти на колко години си ?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    ми според мен те харесва,отиди на кафе с него пък ще се види след това каво ще стане?а ти на колко години си ?
    на 13

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    пробва си късмета момчето позабавлявай се с него
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

ми давам 99% че те е харесал
    винаги има 1% несигурност
    но наистина мисля че те е харесал

Denis4eto
    Guest
    мерси

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    toi da ti sqda na ... da ta gu6ka i da ne ta haresva xaxaxaxa awe momi4e ti ot mars li pada6 we ... zimaite se kaji mu 1-2 dumi naprimer haresva6 li me /na taq vuzrast tva 6a svur6i rabota/ i gotovo xaxa
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    toi da ti sqda na ... da ta gu6ka i da ne ta haresva xaxaxaxa awe momi4e ti ot mars li pada6 we ... zimaite se kaji mu 1-2 dumi naprimer haresva6 li me /na taq vuzrast tva 6a svur6i rabota/ i gotovo xaxa
    О да лесно е да се кажа

hahahaha i az na 13 si misleh 4e e mnogo trudno da kajesh na nqkoi 4e go haresvash no sled vreme shte vidish 4e ne e nishto osobeno spoko toi mn shte se izkefi kato mu go kajesh i shte trugnete 100 % probvai

Повече от фен
    Излезте, говорете си. Не я познаваш, ами ще се опознаете. :]

Харесва те много Излезте, поговорете и ако всичко е ок, се вземете

Denis4eto
    Guest
    благодаря ви !

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    i kaji kvo e stanalo ..
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Denis4eto
    Guest
    Нищо не стана

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ми кво да се прави харесва те момчето
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на I_ve7o

:))

emi as mislq 4e ima nekfi 4ystva kam teb..dori i simpatii nai malkoto de ..haresvate..ne badi sramejliva otidi pri nego i my kaji 4e iska6 da izlezete ni6to ne gybi6 ako ne se syglasi a ako se syglasi syper yspek \/

Guest

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    emi as mislq 4e ima nekfi 4ystva kam teb..dori i simpatii nai malkoto de ..haresvate..ne badi sramejliva otidi pri nego i my kaji 4e iska6 da izlezete ni6to ne gybi6 ako ne se syglasi a ako se syglasi syper yspek \/
    Ем точно от тва се прибрах преди малко

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    Ем точно от тва се прибрах преди малко
    Защо, какво се е случило? Или просто не сте си паснали ... разкажи.

Аха, и аз искам да знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си