- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да помоля за съвет и мнение
Значи ще поискам малко помощ от момичетата , а защо не и момчетата с повече опит от мен
Историята е следната:
Има едно момче от класа ми , което постоянно идва при мене , днес например в междучасието седна до мен на моя стол и така седяхме и по време на часа по Химия , всяко друго междучасие идва при мене говориме си нали , гушка ме , даже в коридора преди да влизаме в часа по музика бяхме около 6 човека (2 момчета и 4 момичета)нали и сме се гушнали и като би звънеца за влизане и всички започнаха да влизат и такова само той не ме пускаше и си седяхме близо 1 минутка така в коридора след тва в часа той беше зад мене и постояно нещо ми говоре даваше ми картинки да гледам от телефона му.По скайп какви ли не неща ми пише .... но нз дали не се ебава само с мене или нещо друго
Вие как мислите ..моля за съвет и малко хелп
По всичко личи,че момчето те харесва.За това без да се срамуваш му поискай телефонен номер или на живо го покани да излезете.
Днес си разменихме телефоните , скайпа също , а в съботао най-вероятно ще излезем малко хора от класа , но мен ми адски сдухано и не го познавам толкова добре (познаваме се откакто започнахме даскало) а нз може би съм прекалено срамежлива за да отиде аз при него вместо все той ..много съм объркана наистина нз
Хах малко бебешки историйки ми се струва,но както и да е.Момчето те харесва,може би се опитва да те свали,така че няма нищо лошо да пофлиртуваш с него,излезте на кафенце малко,поговорете си и мисля че ще станат нещата.Успехх:}}
f@nt@zi@
а може и да иска да препише от теб, аз така правих в училище ( гледах да седна до някое момиче, че да ми подсказва, защото не бях особено ученолюбив)
Първоначално написано от assd
Хаха щом седна до мен и станахме 4 на тая маса а е разрешено само по 3 прави си извода къв ни е учителаи какво въобще учим и плюс тва само ни базикаше![]()
ми според мен те харесва,отиди на кафе с него пък ще се види след това каво ще стане?а ти на колко години си ?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
на 13Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
пробва си късмета момчетопозабавлявай се с него
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ми давам 99% че те е харесал
винаги има 1% несигурност
но наистина мисля че те е харесал
мерси![]()
toi da ti sqda na ... da ta gu6ka i da ne ta haresva xaxaxaxa awe momi4e ti ot mars li pada6 we ... zimaite se kaji mu 1-2 dumi naprimer haresva6 li me /na taq vuzrast tva 6a svur6i rabota/ i gotovo xaxa
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
О да лесно е да се кажаПървоначално написано от KuReC
![]()
hahahaha i az na 13 si misleh 4e e mnogo trudno da kajesh na nqkoi 4e go haresvash no sled vreme shte vidish 4e ne e nishto osobenospoko toi mn shte se izkefi kato mu go kajesh i shte trugnete 100 %
probvai
Излезте, говорете си. Не я познаваш, ами ще се опознаете. :]
Харесва те многоИзлезте, поговорете и ако всичко е ок, се вземете
![]()
благодаря ви !
i kaji kvo e stanalo ..
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Нищо не стана![]()
Ми кво да се прави харесва те момчето
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
emi as mislq 4e ima nekfi 4ystva kam teb..dori i simpatii nai malkoto de ..haresvate..ne badi sramejliva otidi pri nego i my kaji 4e iska6 da izlezete ni6to ne gybi6 ako ne se syglasi a ako se syglasi syperyspek \
/
Ем точно от тва се прибрах преди малкоПървоначално написано от I_ve7o
![]()
Защо, какво се е случило? Или просто не сте си паснали ... разкажи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аха, и аз искам да знам![]()