- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Към всеки който има този проблем.
Първо не знам дали темата е на правилното място за това се извинявам предварително. Към въпроса. Когато си чатите с момиче, случвали ви се когато чатите с нея вие да й задавате въпроси от рода " Как мина днеска, Как е" и т.н. тя да ви отговаря ама никога тя да ви пита за такива работи. Или винаги ти започваш пръв разговора с нея, а тя много рядко се е случвало да ви пише. Това много ме чокъркаИмам едно момиче което прави тези номера, а с други нямам никакъв проблем. Мой приятели и съученици ми викат, че и те имали такива проблеми с някой техни приятелки/приятели. Кажете моля ви как мога да я предразположа така да е общителна
![]()
Ако човек те обича ще ти разказва всеки де нс големи подробности без да го питаш. Това го бях чел някъде. Инъче..предразполагане..ако намерите нещо което ви свързва
Ми освен, че слушаме една и съща музика.. за друго се не сещам. Ама тя просто, почна разговор и с няколко отговоря тя го тушира![]()
Ааа, тва е много кофти.И аз съм имала случаи с такива индивиди.В повечето случаи не им обръщам внимание на тези.А все пак щом не сте толкова близки (поне така разбрах), няма за какво да се впрягаш!Не й пиши известно време и сама ще те потърси!Първоначално написано от The-Sinner
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
мммм, много е гадно...наистина не и пиши известно време, и ще те потърси сама...аз обикновено разказвам в подробности...ама на по-близки хора де, пък тя може би не...те чувства по този начин, по-грубо казано не я ебе особено за тебе
Ами какво да ти кажа - в някои случаи това е признак, че няма интерес. Глупаво е да се натискаш за разговор - 'бъди мъж', запази си достойнството и просто и тегли един 'X', ако има интерес към теб тя ще те потърси /от поста ти съдя, че искаш тя да има интересе/. Ако няма, за какво въобще си губиш времето![]()
Успех.
Ми... ние ня бяхме чатили цяло лято, защото все не се бяхме засичали, пък и всеки си беше по селото.След като си чатихме преди 3- 4, почти всеки пък като се видим в коридора на даскалото тя ми са усмихва и става червена като домат. A пък и е доста срамежлива ако я попитат нещо и то от големи като мене
( аз съм на 16, тя на 14) Не знам защо така ама туй момиче ми е взело акъла... ще ми трябва бая време да я забравя ако искам
![]()
тва е проблемът на хилядолетието, можеш да си сигурен![]()
Абе според мен си е просто срамежлива, а срамежливите момичета са адски, ама АДСКИ пасивни и никога не предприемат каквито и да било настъпателни действия. Пиши си с нея и като решиш make your move - няма да те отхвърли. Лично мнение.
Мерси пичове/киЩе пробвам ама деба много гадно постъпва когато си чатим ( това с туширането на разговора или когато не пита нищо, просто ме изнервя яко
).
И аз имам същия проблем които има и този които е пуснал темата и незнам какво да правя, а изглежда, че вече сум влюбен в нея. А тя изобщо не ме пита за как съм аз и т.н. не се интересува от мене. Моля ви кажете ми какво да направя, че направо ще откача, а пък не искама да не и пиша няма ли някаквъв друг начин МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !
оф на мен даже понякога ми се сърдят, че постъпвам така.. но не е от незаинтересованост, ами сигурно защото съм свикнала да ме търсят и да не си правя труда![]()
опитай се да си малко по-безразличен и може би ще се усети, нз![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Понякога аз, понякога не. Както дойде.
Няма какво да се панираш от такива работи. Да не ти пука. Ако тя не пита, питай я ти. Какво от това?!?
Според мен, в последно време това е някак банално.![]()
Ей хора помагайте вече почти от 1 цедмица не сме си чатили аз и пиша тя не ми отговаря ;(;(;( помагайте моля ви
ami kazva6 4e si hlytnal po neq...i moje bi tq go razbrala ot neprekasnatite razgovoriПървоначално написано от vampira
Vij ... prosto q popitai nqkoi pat dali s ne6to si i nepriqten ta da ne ti pi6e...ako otnovo ne ti otgovori ili otgovoryt i e polojitelen...kazva6 "4ao" i krai
ama moje i da ti se vkliu4i..koi znae
samo 4e ot li4en opit go znam...nai nastypatelnite stavat dosadni ... sorry za tova , ama ako iska6 da probudi6 interes v neq izmisli dr osven da se vaika6 za razgovorite v 4ata
![]()
Бъди щастлив и прави всико така ,че в крайна сметка да си доволен
познаваш ли я лично?от 1 град ли сте?
ami zareji q kato se pravi na tolkova vajna; moje bi ako se interesuva6e 6te6e da te pita,ne misli6 li?
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
еми като не ти пише кво се натискаш, остави я намира
може да си й омръзнал или прекалено да й обръщаш внимание и да й е станало досадно![]()
има някои момчета, които стават толкова обсебващи по някой път, апък дори не се и усещат![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.