Какво трябва да е едно момиче/момче , за да бъде секси? Какво прави едно момиче/момче секси - готините дрешки, тялото, държанието, характера .. ??
нито едно.
за мен е ЧАР-ът, няма ли го едно момиче, пет пари не струва ако ще да има и дрехи за 100000 лева
точно така и за мане пък е най важна вътрешната красота защото като излезнеш навън ще видиш колко са еднакви секси моми4етата
всичко.което изброи събрано в едно
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
излъчването е наи важното за мен.. но като се замисля тия който съм харесвала нямат почти нищо общо..единствено тфа че са арогантни и брутални и винаги са ме наранявали..но продължавам да си падам по такива..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ммм От изброените тук![]()
Ги подреждам така![]()
1. Тяло
2. Характер
3. Държание
4. Готини дрешки
Но общо взето не така Аз си харесвам някой момиче![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
красотата облеклото и поведениетоПървоначално написано от Th3WildAng3l
Красотата не се крие в правилността на пропорцийте, а във съвършенството на недостатъците. Ил ис други думи трябва да е леееекичко грозноватичка, да не е кукла от пластмаса и силикон, ма и да не е чубака.
Да не й пука. Да не е курва. Да харесва тялото си. Да знае какво и кога иска. Да е умна. Красива. Готино тяло. Да иска секс но само и единствено от авера си!Първоначално написано от Th3WildAng3l
Комбинацията от всичките + увереносттаПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Чар и тяло, които излъчват сексапил![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bahti k*rvenskoto mislene imat vsichki bez 1-2...
Първоначално написано от Th3WildAng3l
Ето една добра и смислена тема! Всичко е много относително и е до личности! Аз примерно винаги съм харесвал момичето да има характер и свой уникален стил,за мен това е един вид секси!Много е хубаво ,тя да бъде естествена и чаровна!Никога не си правете стандарти за хората,който харесвате,защото шанса да ви хареса всеки е голям!Хората,които носът и купуват скъпи дрехи или са разбивачи със вкус или както винаги са кухи лейки и се правят на поредното " вижте ме кой съм аз" !
За момчета,който харесват красиви в стил Анжелина Джоли,високи като манекенки и умни момичета,ще ви кажа ,че такова животно няма,ако има пак нещо и куца и то доста!
Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
-Професионален убиец
-Психолог