.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Секси

Секси

Какво трябва да е едно момиче/момче , за да бъде секси? Какво прави едно момиче/момче секси - готините дрешки, тялото, държанието, характера .. ??

Супер фен
    нито едно.
    за мен е ЧАР-ът, няма ли го едно момиче, пет пари не струва ако ще да има и дрехи за 100000 лева

Град
    София
    точно така и за мане пък е най важна вътрешната красота защото като излезнеш навън ще видиш колко са еднакви секси моми4етата

всичко.което изброи събрано в едно
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    излъчването е наи важното за мен.. но като се замисля тия който съм харесвала нямат почти нищо общо..единствено тфа че са арогантни и брутални и винаги са ме наранявали..но продължавам да си падам по такива..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Re: Секси

Ммм От изброените тук

Ги подреждам така
    1. Тяло
    2. Характер
    3. Държание
    4. Готини дрешки

Но общо взето не така Аз си харесвам някой момиче

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Какво трябва да е едно момиче/момче , за да бъде секси? Какво прави едно момиче/момче секси - готините дрешки, тялото, държанието, характера .. ??
    красотата облеклото и поведението

Guest
    Красотата не се крие в правилността на пропорцийте, а във съвършенството на недостатъците. Ил ис други думи трябва да е леееекичко грозноватичка, да не е кукла от пластмаса и силикон, ма и да не е чубака.

Guest

Да не й пука. Да не е курва. Да харесва тялото си. Да знае какво и кога иска. Да е умна. Красива. Готино тяло. Да иска секс но само и единствено от авера си!

АТАКАБГ
    Guest

Комбинацията от всичките + увереността

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    1. izla4vane
    2.harakter
    3.tqlo ;]

Guest
    Чар и тяло, които излъчват сексапил

Мега фен
    Град
    Utopia..
    bahti k*rvenskoto mislene imat vsichki bez 1-2...

Ето една добра и смислена тема! Всичко е много относително и е до личности! Аз примерно винаги съм харесвал момичето да има характер и свой уникален стил,за мен това е един вид секси!Много е хубаво ,тя да бъде естествена и чаровна!Никога не си правете стандарти за хората,който харесвате,защото шанса да ви хареса всеки е голям!Хората,които носът и купуват скъпи дрехи или са разбивачи със вкус или както винаги са кухи лейки и се правят на поредното " вижте ме кой съм аз" !
    За момчета,който харесват красиви в стил Анжелина Джоли,високи като манекенки и умни момичета,ще ви кажа ,че такова животно няма,ако има пак нещо и куца и то доста!

Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
    -Професионален убиец
    -Психолог

излъчването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си